Foto Alin Minteuan, sigur de poziția sa pe banca “feroviarilor”: “Am contract până în vară cu CFR-ul”

Alin Minteuan, sigur de poziția sa pe banca “feroviarilor”: “Am contract până în vară cu CFR-ul”
Poza noua 01.03.2019
Antrenament CFR
Antrenament CFR
Antrenament CFR
Antrenament CFR
Antrenament CFR
Antrenament CFR

Antrenorul campioanei e pregătit de un nou duel cu Sepsi, după ce formația sa i-a învins pe alb-roșii la mijlocul săptămânii, în Cupa României.

Noul tehnician din Gruia a început bine la conducerea tehnică a echipei și a obținut două victorii în tot atâtea meciuri. Astăzi, clujenii s-au pregătit de un nou duel cu Sepsi, de data aceasta în ultimul meci al sezonului regulat din Liga 1. O imagine mai puțin obișnuită a fost surprinsă pe marginea terenului pe care se pregăteau “feroviarii”, acolo unde atârnau mai multe ciori moarte. Explicația oficală este aceea că leșurile sunt puse acolo pentru a îndepărta alte păsări care afectează gazonul.

Alin Minteuan a prefațat partida împotriva formației lui Eugen Neagoe. “Cu siguranță va fi un alt meci, unul mai greu. Ei au făcut multe schimbări în meciul din Cupă. Vor apărea alți jucători și va fi total diferit. Noi îi cunoaștem, vom încerca să reglăm anumite probleme care au apărut pe durata jocului.

Atâta timp cât am obținut calificarea, am fost mulțumit. Jucătorii au luptat, a fost un meci foarte greu. Probabil la televizor s-a văzut altceva, dar terenul a fost extrem de greu. Mie îmi plac victoriile astea, sunt trăite la maxim. Echipa știe ce vrea, joacă concret, la rezultat”, a declarat tehnicianul.

Antrenorul CFR-ului a oferit detalii și despre starea de sănătate a atacanților Crsiti Bud și George Țucudean. “Cristi Bud mai are de tras până va fi a 100%. El trebuie să dea goluri, dar are mult de recuperat. George este ok, este un băiat admirabil pentru că a înțeles situația de la meciul din Cupă. A trebuit să fac alte modificări și nu am reușit să îl introduc, dar e un profesionit. Vorbim de un jucător de echipa națională, un marcator, care a intrat la Iași două minute și a dat gol. A acceptat că a fost rezevă în Cupă și a tratat totul cu profesionalism”, a precizat fostul mijlocaș.

Minteuan a infirmat ideea conform căreia transferurile realizate de CFR ar fi fost făcute la dorința lui Dan Petrescu. ”Va fi greu să gestionăm situația, dar fiecare trebuie să o accepte. Când o să consider că vor merita să joace, ei trebuie să o facă la cel mai înalt nivel. Probabil va fi un sistem de rotație. Lang și Mureșan au jucat foarte bine în ultimele jocuri. Echipa stătea în trei fundași centrali și trebuie să fie jucători de valori apropiate. Eu nu văd asta ca o mutare specială pentru Dan Petrescu. Eu am contract până în vară cu CFR-ul”, a spus antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe se va disputa duminică, 3 martie, de la ora 20:00.

 

Comenteaza