Alin Minteuan, un nou atac la adresa fostei sale echipe: “În conducerea CFR-ului sunt oameni foarte mici care procedează anormal”

Alin Minteuan, un nou atac la adresa fostei sale echipe: “În conducerea CFR-ului sunt oameni foarte mici care procedează anormal”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul antrenor al “feroviarilor” a lansat un nou atac la adresa clubului din Gruia, după ce fiul său a fost îndepărtat din academia campioanei.

După ce nu a părăsit în cele mai bune condiții staff-ul lui Dan Petrescu, Alin Minteuan a făcut o serie de dezvăluiri din interiorul clubului. Fostul jucător și antrenor al CFR-ului a revenit cu atacuri la adresa fostei sale echipe, după ce fiul său în vârstă de 17 ani a fost îndepărtat din academia formației clujene. În plus, fostul mijlocaș a vorbit și despre directorul sportiv, Bogdan Mara.

“Nu mai aveam încredere în ceea ce se întâmplă la CFR cu Academia. Pe Bogdan l-au îndepărtat efectiv de peste tot. Nu ne-au transmis direct să plecăm, dar prin modul de a se comporta ne-au împins către această soluție radicală. Lucrurile s-au derulat exact ca în cazul meu.

Bogdan a fost și campion național la 12 ani cu grupa profesorului Mezei. Sigur, era o vârstă fragedă, dar acei copii au dovedit în timp că pot fi soluții măcar pentru echipa a doua. N-au însă nicio șansă, fiindcă personaje din staff-ul administrativ au grijă să-i țină departe.

Deranjant e modul jenant în care clubul își tratează, în general, propriii juniori. Foarte mulți vor să plece, fiindcă nu mai suportă! Am rămas șocat zilele trecute când l-am văzut pe Mara prezentând un puști adus de la Arad și explica senin că el e soluția pentru Petrescu. Vorbea ca și cum CFR n-ar avea tineri de valoare. Ce-i cu poveștile astea?

Nu vreau să dau sub nicio formă în băiatul transferat acum. N-are absolut nicio vină. Problema e că în conducerea lui CFR sunt oameni foarte mici care procedează anormal. Știu bine copiii din centrul lui CFR, am lucrat cu ei, sunt mulți talentați și cu perspective deosebite, dar nu sunt băgați în seamă. Pur și simplu, e scandalos!

Cum e posibil ca un angajat al clubului CFR să se ocupe cu operațiuni similare impresariatului? El nu e agent în mod oficial, dar e de notorietate că face asta. Toată lumea știe că plasează jucători pe la diverse echipe. Nu e normal să-ți iei salariul de la un club și să transferi fotbaliști prin alte părți.

Pozează că promovează tineri la CFR, fără să promovoze de fapt pe nimeni de la CFR! Nu l-am auzit, de exemplu, să scoată o vorbă despre copilul ăsta din poartă, Hindrich, care a jucat deja, e aceeași generație cu fi-miu. Probabil că nu consideră interesant subiectul”, a spus Alin Minteuan pentru GSP.

Comenteaza