All-Star Game la Cluj. Team Kuti și Team Bobe vor asigura spectacolul în Sala Polivalentă

All-Star Game la Cluj. Team Kuti și Team Bobe vor asigura spectacolul în Sala Polivalentă

După cinci ani de pauză, meciul vedetelor din Liga Națională de baschet revine la Cluj-Napoca și propune o înfruntare între echipele celor doi reprezentanți ai noii generații din baschetul românesc.

Fiind întotdeauna privit ca un motiv de sărbătoare, All-Star Game-ul Ligii Naționale este un eveniment unde rivalitățile sunt lăsate la o parte, iar jucătorii care intră pe parchet fac totul pentru a asigura spectacolul. În acest an, formatul este unul nou, iar în meciul vedetelor se vor lupta Team Kuti și Team Bobe, echipe din care vor face parte cei mai buni baschetbaliști din campionat. În plus, cei mai spectaculoși jucători se vor întrece la concursul de slam-dunk, iar cei mai preciși la cel al aruncărilor de trei puncte.

Bobe Nicolescu se declară onoarat să fie căpitanul uneia dintre echipe. “Pentru toată lumea a fost oarecum o surpriză. Eu am fost bucuros de acest nou format, cred că vine în ajutorul acestui eveniment. Cred că va oferi un val de interes pentru acest eveniment. Cred că eu am echipa mai tare, dar asta vom vedea. Eu sunt convins că va fi spectacol, avem jucători care oferă astfel de faze”, a spus baschetbalistul.

Jucătorul de la CSM Oradea a vorbit și despre rivalitatea dintre echipa sa și U-BT. “Rivalitatea dintre Cluj și Oradea este benefică pentru baschetul românesc și sunt două cluburi care merg spre ceea ce se întâmplă în vest. Chiar dacă au ieșit de multe ori scântei, fiecare își apără culorile. Nu pot decât să respect echipa Clujului și să respect tradiția pe care o au. Sunt mândru că pot lua la această sărbătoare a lor”, a precizat Nicolescu.

Căpitanul celeilalte echipei, Kuti Nandor e, la rândul său, încântat de poziția de căpitan. “Pentru mine este o onoare, a fost o surpriză și pentru mine. Este un format nou, o să fie ceva mai spectaculos. Sper că lumea va veni la sală și vom face spectacol”, a declarat jucătorul de la U-BT.

Președintele Federației de Baschet, Horia Păun a vorbit despre evenimentul desfășurat în Sala Polivalentă. “Ne întoarcem cu All-Star Game-ul la Cluj, după cinci ani, dar într-o nouă sală. Ne bucurăm că putem organiza acest eveniment chiar în anul Centenarului Universității Cluj. Este o echipă de tradiție în sportul românesc. Am vrut să oferim competitivitate evenimentului. Îi avem pe cei doi jucători de mare perspectivă, din noua generație. Ne dorim ca în jurul lor echipa națională să crească, astfel am considerat că este oportun să facem cele două echipe”, a spus Horia Păun.

Mircea Cristescu a vorbit din partea clubului organizator, U-BT Cluj. “Am avut norocul ca acest eveniment să cadă în data de 19 aprilie și ne-am gândit că ora 19:19 este potrivită pentru a începe evenimentul. Vom avea multe surprize, vom începe cu un concert Voltaj, care au și dedicat o melodie Universității Cluj. Vom avea și o echipă de slam-dunk, care va încălzi atmosfera. În plus, în pauze vom avea și majorete”, a precizat Cristescu.

Lista jucătorilor ce vor evolua la All-Star Game:

Team BOBE

1. Bobe Nicolescu (CSM CSU Oradea)

2. Giordan Watson (CSM CSU Oradea)

3. Darrin Dorsey (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)

4. Andrei Mandache (Steaua București)

5. Kristopher Richard (CSM CSU Oradea)

6. Aleksandar Rasic (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)

7. Kyndall Dykes (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)

8. Muhamed Pasalic (CSM CSU Oradea)

9. Rolland Torok (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)

10. Dragan Zekovic (CSM CSU Oradea)

11. Jason Washburn (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)

12. Maxim Sturanovic (BCMU FC Argeș Pitești)

Antrenori: Mihai Silvășan (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca) și Cristi Achim (CSM CSU Oradea)

TEAM KUTI

1. Nandor Kuti (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)

2. Kevin Hardy (BC CSU Sibiu)

3. Morris Curry (SCMU Craiova)

4. Dragos Diculescu (SCM Timisoara)

5. Mirel Dragoste (BC CSU Sibiu)

6. Amedeo Casale (SCMU Craiova)

7. Porter Troupe (SCMU Craiova)

8. Monyea Pratt (BC CSU Sibiu)

9. Isaiah Philmore (BC CSU Sibiu)

10. Goran Gajovic (SCMU Craiova)

11. Ousmane Barro (Dinamo Știința București)

12. Christopher Cooper (BC CSU Sibiu)

Antrenori: Dan Fleșeriu (BC CSU Sibiu) și Tudor Costescu (Dinamo Știința București)

Concursul de Slam-Dunk:

Kevin Hardy

Kris Richard

Amedeo Casale

Bobe Nicolescu

Concursul de aruncări de 3 puncte:

Porter Troupe

Goran Gajovic

Aleksandar Rasic

Dragan Zekovic

Muhamed Pasalic

Evenimentul desfășurat în Sala Polivalentă se va disputa vineri, 19 aprilie, de la ora 19:19.

Comenteaza