Ţălnar, precaut înainte meciul din Gruia: "CFR rămâne o forţă în campionat"

Ţălnar, precaut înainte meciul din Gruia:
Antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar (foto), nu se bucură de forma slabă pe care o traversează CFR-ul şi consideră că „feroviarii" nu şi-au spus ultimul cuvânt în campionat.

"Jucătorii mei au un moral foarte bun după rezultatele din retur, însă nu trebuie să ne relaxăm la Cluj. Sub nici o formă nu vreau să văd un recul în jocul nostru şi trebuie să fim conştienţi cu cine jucăm. Un rezultat pozitiv ne va apropia şi mai mult de un loc de cupă europeană, la asta trebuie să se gândească toţi jucătorii noştri. Ştim foarte bine CFR-ul şi această echipă rămâne o forţă în campionatul românesc. Are un lot valoros, are fotbalişti de mare calitate şi vom trata acest joc cu maximă seriozitate", a spus Cornel Ţălnar în cadrul unei conferinţe de presă. După 24 de etape , Dinamo e pe locul 5 în Liga 1, cu 42 de puncte, în timp ce formaţia clujeană ocupă abia poziţia a 7-a, cu 36 de puncte. CFR Cluj nu are nici o victorie în 2013, traversând una dintre cele mai negre perioade din ultimii ani.

 

Partida dintre CFR şi Dinamo se va juca sâmbătă, de la 21:30 şi va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport şi în format live-text pe ziuadecj.ro.

Comenteaza