Am ratat finala. Franța - România 3-2

Am ratat finala. Franța - România 3-2

Dublul român Simona Halep, Monica Niculescu a pierdut meciul decisiv cu Caroline Garcia, Kristina Mladenovic și a ratat accederea în ultima fază a Fed Cup 2019.

Scorul meciului de dublu a fost 7-5, 3-6, 4-6 în favoarea naționalei de tenis feminin a Franței. În primele două meciuri ale zilei, Simona Halep (2 WTA) s-a impus în fața lui Caroline Garcia, scor 6-7, 6-3, 6-4, iar Irina Begu, accidentată în final, a pierdut înfruntarea cu Pauline Parmentier, scor 3-6, 6-2, 2-6.

În partidele disputate sâmbătă, la Rouen, Halep a învins-o pe Mladenovic, iar Garcia, pe Buzărnescu, scorul după prima zi a întrecerii fiind 1-1. Franța va înfrunta Australia în finala Fed Cup. 

Semifinala s-a jucat pe o suprafaţă de zgură instalată în Palatul Sporturilor Kindarena, de 4.976 de locuri. Echipa Franţei a fost compusă din Alize Cornet, Caroline Garcia, Pauline Parmentier, Kristina Mladenovic şi Fiona Ferro, iar selecţionata României, din Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru.

În sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup, România a învins echipa Cehiei, deţinătoarea trofeului, cu 3-2, prin punctele obţinute de Halep, victorioasă în ambele partide de simplu, şi de perechea Begu - Niculescu, în timp ce Franţa a dispus cu 3-1 de Belgia.

 

Comenteaza