Amical: ”U” Cluj a învins Unirea Alba Iulia

Amical: ”U” Cluj a învins Unirea Alba Iulia
Universitatea Cluj a bătut-o cu 1-0 pe viitoarea adversară din Liga a III-a, Unirea Alba Iulia, sâmbătă, într-un amical disputat pe stadionul Cetate.

Unicul gol al partidei a venit pe final, prin Rareș Takacs, din pasa lui Dorin Goga (80). În urma acestui succes, "Șepcile roșii" își completează seria victoriilor din amicale (2-1 cu Performanța Ighiu, 2-0 cu Cetatea Deva, 2-0 cu Sănătatea Cluj, respectiv 7-0 cu Sticla Arieșul Turda). Echipa lui Marius Popescu a înregistrat și o remiză în perioada de pregătire, un 0-0 cu Luceafărul Oradea.

Tot în aceeași zi, echipa secundă a lui ”U” Cluj, antrenată de Călin Sălăgean, a pierdut testul cu CS Ocna Mureș. Gazdele au înscris golul victoriei în minutul 60, prin Chiș. În acest duel, Sălăgean a mizat și pe jucători de la formația de seniori a Universității, printre ei numărându-se Lemac, Hîmpea, Dinu, Potcoavă și Pintea.

Echipa lui Marius Popescu va debuta în Liga a III-a sâmbătă, 26 august, de la ora 20:00, pe Cluj Arena, împotriva lui CFR Cluj 2. În primul joc oficial al sezonului, "studenții" au trecut cu 7-0 de Voința Cetate, în turul 1 al fazei naționale din Cupa României. "U" Cluj a trecut și de faza a doua a întrecerii, după ce adversara Viitorul Ulmeni s-a retras din competiție.

Vezi înregistrarea video a meciului

Unirea Alba Iulia - FC Universitatea Cluj 0-1 (0-0)

A marcat: Takacs (80)

”U” Cluj: Albuț - Takacs, Abrudan, Cordoș, Irimie - Giurgiu, Micaș - Hordouan, Goga, Ursu - Lemnaru. Antrenor: Marius Popescu

Au mai jucat: Dinu, Manu, Ionescu, Telcean, O'Neil, Hațiegan, Codorean

Stadion: Cetate, Alba Iulia

Comenteaza