Amicale tari pentru CFR în al doilea cantonament al verii

Amicale tari pentru CFR în al doilea cantonament al verii
CFR Cluj va avea adversari de calibru în al doilea stagiu de pregătire al verii, programat în Slovenia.

În perioada 24 iunie - 7 iulie, ardelenii vor da piept la Maribor cu Partizan Belgrad (campioana Serbiei), NK Istra (locul 9 din Croația) și Zalgiris Vilniu (campioana Lituaniei), anunță site-ul oficial al CFR-ului. Pe lângă aceste meciuri, echipa antrenată de Dan Petrescu urmează să mai stabilească încă un amical.

Duminică, 11 iunie, CFR Cluj a plecat în primul în primul stagiu de pregătire al verii, la Poiana Brașov. "Feroviarii" vor rămâne aici până pe 21 iunie. În ultima zi a cantonamentului, formația din Gruia va avea o partidă de pregătire cu nou-promovata Sepsi Sfântu Gheorghe.

Pe 10 iunie, Dan Petrescu a fost prezentat oficial la CFR în calitate de antrenor principal. Fostul component al Generației de Aur l-a înlocuit pe Vasile Miriuță, care și-a reziliat contractul cu ardelenii.

La capitolul veniri, CFR Cluj i-a legitimat pe atacanții Urko Vera și Marius Coman, fundașii Alexandru Vlad și Sasa Balic, respectiv mijlocașul Ovidiu Hoban. CFR s-a despărțit, în schimb, de portarul Traian Marc.

Programul amicalelor:

21 iunie, Brașov: CFR Cluj - Sepsi Sfântu Gheorghe (ora 11:00)

27 iunie, Maribor: CFR Cluj - Partizan Belgrad

30 iunie, Maribor: CFR Cluj - NK Istra 

3 iulie, Maribor: Urmează a fi stabilit

6 iulie, Maribor: CFR Cluj - Zalgiris Vilnius

Comenteaza