Ana Bogdan, nerăbdătoare să joace tenis la Transylvania Open de la Cluj după un salt de 64 de poziții în clasament: „De abia aștept să joc acasă”

Ana Bogdan, nerăbdătoare să joace tenis la Transylvania Open de la Cluj după un salt de 64 de poziții în clasament: „De abia aștept să joc acasă”
| Foto: Facebook - Ana Bogdan

După parcursul bun de la turneul din Italia de la Parma și după ce a urcat 64 de locuri în clasamentul WTA, românca Ana Bogdan își anunță nerăbdarea de a juca tenis la Cluj-Napoca, în cadrul turneului Transylvania Open.

„M-am trezit recunoscătoare. Mereu îmi este mai ușor să scriu ceva după o victorie, dar acum, mi se pare frumos să scriu și după o luptă de 3 ore în semifinale. Această înfrângere mi-a arătat la ce mai am de lucrat și să primesc aceste provocări mentale cu deschidere, să îmi placă de fapt și să mă bucur de procesul prin care trec, și merg mai departe cu multă credință și bucurie.
Chiar dacă este dificil să gândesc atât de pozitiv după un meci ca acesta, trebuie să văd imaginea de ansamblu și să mă uit înapoi la ultimele 2-3 luni, care au fost uimitoare în ceea ce privește creșterea mentală, autodezvoltarea, determinarea de a schimba și de a avea un mentalitate diferită. Vă pot spune că nu este ușor, dar cu siguranță merită și schimbarea în sine este atât de frumoasă. Pentru că te face să accepți cele mai bune și cele mai rele părți ale tale, adevăratul tău sine”, a scris jucătoarea de tenis Ana Bodgan pe pagina de Facebook.

Ana Bogdan, nerăbdătoare să joace la Transylvania Open în Cluj

„Am ajuns de pe locul 110 în lume (WTA - n. red.) pe locul 46 în 3 luni și asta nu e încă linia de sosire. Ne vedem în curând, Cluj! De abia așrept să joc acasă, la Transylvania Open. Mulțiumesc tuturor celor care fac parte din această călătorie frumoasă! Sunt recunoscătoare că vă am în viața mea!”, a conchis Ana Bogdan.

Ana Bogdan, care va împlini luna viitoare 30 de ani, a fost eliminată ieri (01.10.2022) de la turenul WTA de la Parma (Italia) de egipteanca Mayar Sherif, scor 1-2 (4-6; 6-3; 4-6) în faza semifinalelor.

Despre Transylvania Open

Transylvania Open este un turneu de teni din seria WTA 250, car va avea loc la BT Arena (Sala Polivalentă) din municipiul Cluj-Napoca între 8-16 octombrie 2022.

Comenteaza