Anamaria Prodan joacă „ping-pong” cu „U”

Anamaria Prodan joacă „ping-pong” cu „U”
Universitatea se mută în fiecare zi într-un alt oraş, cel puţin la nivelul declaraţiilor date de preşedintele clubului. Craiova este ultima „bombă” aruncată de Prodan ca viitoare destinaţie a „Şepcilor roşii”.

Dacă până acum era dată ca sigură mutarea „cu arme şi bagaje" a Universităţii de la Cluj la Bistriţa, ieri lucrurile au luat o nouă turnură. Tot la nivel declarativ, „Şepcile roşii" s-ar muta la Craiova „încă de mâine", după cum a declarat Anamaria Prodan la Radio GSP. Deşi cea care ocupă funcţia de preşedinte a clujenilor vorbeşte de „mii de mesaje" primite din partea oltenilor care invită cu braţele deschise pe „U" în Bănie, unul dintre liderii fanilor „Ştiinţei" spune că niciodată vreo echipă din afară nu va fi acceptată pe „Ion Oblemenco".

După Bistriţa, Bucureşti şi Ploieşti, Universitatea Cluj s-a „mutat" în două zile şi la Craiova. Anamaria Prodan îşi continuă ameninţările de izolare a echipei de Cluj, nemulţumită fiind de faptul că clubul nu e sprijinit de autorităţile locale. Ieri, Prodan a declarat la Radio GSP că vrea să aibă o întâlnire cu primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, pentru a discuta mutarea „studenţilor" din Ardeal în Bănie. Prodan a plusat şi a vorbit despre „mii de mesaje de la craioveni" care o roagă să ducă echipa pe „Ion Oblemenco". „Încă nu am hotărât unde o mut (echipa „U" Cluj - n.red). Mă sună oameni înnebuniţi după fotbal din diferite oraşe să-mi spună <<vă ajută Primăria, vă ajută Consiliul, dar aduceţi echipa>>. Stau şi mă gândesc că stau aici să-şi bată lumea joc de mine, să mă înjure, şi să îngrop echipa. La cât de mult iubesc oamenii ăştia (din Craiova - n.red.) fotbalul, ar fi ceva extraordinar. Aş vrea să vorbesc cu doamna primar, să văd dacă şi-ar dori asta, iar eu m-aş duce mâine. Am primit mii de mesaje de la craioveni care mă roagă să mut echipa acolo", a declarat Prodan pentru sursa citată.

Aceasta a continuat ironizând fanii Universităţii din Cluj, despre care a spus că vin la stadion în număr redus, în ciuda preţurilor mici la bilete. Prodan a recunoscut, însă, că nu poate folosi însemnele, sigla şi palmaresu clubului „Şepcilor roşii" decât până în 2013, conform protocolului semnat cu Primăria Cluj-Napoca, proprietarul brandului. „Rar mi-a fost dat să întâlnesc lume atât de rea ca şi la Cluj. Însemnele clubului le am până în 2013, dacă le vor, atunci să le rămână lor, să-i rămână lui Boc. Clubul ăsta în 90 de ani de istorie n-a avut nimic. Aici e o ruşine ce se întâmplă. Vin la stadion 1000 de oameni care şi ăia, săracii, plătesc 5 lei bilet (cel mai ieftin bilet a fost 10 lei, la peluze - n.red.). Mărginean mi-a spus că dacă ar fi putut ar fi plecat, dar pentru că l-a păcălit pe Walter când l-a convins să vină la Cluj, atunci rămâne", a mai spus Prodan.

La scurt timp după ce Anamaria Prodan vorbea despre căldura cu care Universitatea Cluj ar fi primită la Craiova, unul dintre liderii fanilor „Ştiinţei", cunoscut sub numele de Gabi Blondu', declara pentru prosport.ro că o astfel de mutare nu ar fi posibiliă niciodată. „Ana Maria Prodan devine hilară. Ea trebuie să îşi vadă de treaba ei şi să nu mai pronunţe şi să se folosească de numele oraşului şi de suporterii din Craiova. Aici, în Craiova, nu a fost primită echipa lui Cătălin Crăciunescu, care e oltean, aşa că nu avea cum să fie primită o echipă din Cluj. Această doamnă face numai dezinformări, doar ca să pună presiune pe primăria din Cluj. În concluzie, pentru noi există doar Universitatea Craiova. Suntem siguri că nu a avut nicio discuţie cu Olguţa Vasilescu", a spus fanul Universităţii Craiova.

Până să afle unde vor juca meciurile de pe teren propriu, „studenţii" urmează să evolueze duminică, de la ora 21:30, în direct la Dolce Sport şi live-text pe ziuadecj.ro, pe terenul celor de la Concordia Chiajna.

Au ajuns la o înţelegere cu administratorii de la „Clujana"

Veste bună pentru jucătorii Universităţii: administratorii bazei sportive „Clujana" au fost de acord cu amânarea datoriilor legate de chirie, astfel că echipa se va antrena în continuare în cartierul Iris. „E foarte bine că am ajuns la o înţelegere, până la urmă lucrurile se vor rezolva. Ceea ce contează e ca jucătorii şi antrenorii să aibă condiţii cât se poate de bune de pregătire. Sperăm să putem ajunge la o înţelegere şi cu Universitatea „Babeş-Bolyai" pentru a ne antrena şi în Parcul „Iuliu Haţieganu". Ne-ar ajuta foarte mult", a spus un oficial al „Şepcilor roşii".

(D.S.)

 

Comenteaza