Anamaria Prodan vrea să cumpere Universitatea Cluj

Anamaria Prodan vrea să cumpere Universitatea Cluj
Preşedintele executiv al Universităţii Cluj, Anamaria Prodan ar putea achiziţiona în intervalul următor pachetul majoritar de acţiuni.

Afirmaţia a fost făcută de oficialul universităţii în cadrul unei emisiuni tv.

„Într-o săptămână, maxim două săptămâni, o să cumpăr echipa, o să cumpăr pachetul majoritar. În urma protestelor tuturor clujenilor, autoritățile și-au dat seama că este o chestie serioasă, nu trece într-o oră, două, probabil cum au gândit-o la început, că vor veni cinci oameni, vor țipa și vor pleca acasă", a declarat Anamaria Prodan, în emisiunea amintită.

Preşedintele clubului de fotbal a menţionat că reprezentanţii Consiliului Local Cluj-Napoca i-au cerut un răgaz de trei săptămâni, timp în care vor rezolva situaţia tensionată cu privire la echipă. Prodan a adăugat că a primit asigurări şi de la Consiliul Judeţean pentru spijinirea formaţiei, în caz contrar luând din nou în calcul varianta mutării echipei.

Amintim, pe de altă parte că Anamaria Prodan a admis astăzi că a ameninţat cu mutarea echipei tocmai pentru a scoate galeria în stradă şi a obţine spijin din partea autorităţilor.

În prezent proprietarul în acte al echipei este Ioan Mărginean, un apropiat al lui Florian Walter,, fostul finanţator al echipei.

 

Comenteaza