Anas Tahiri iese la atac după plecarea din Gruia: ”Deciziile antrenorului m-au costat jumătate de an din carieră”

Anas Tahiri iese la atac după plecarea din Gruia: ”Deciziile antrenorului m-au costat jumătate de an din carieră”
| Foto: captura video

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani a fost transferat de Heerenveen, după doar șase luni petrecute alături de CFR Cluj.

Revenit în Eredivisie, Anas Tahiri nu a ezitat să vorbească despre perioada petrecută în Gruia și l-a acuzat pe Dan Petrescu pentru cele patru luni în care nu a evoluat în niciun meci. Mijlocașul susține că antrenorul campioanei nu i-a dat nicio șansă, l-a scos de pe listele oficiale și mai apoi a recunoscut că a făcut o greșeală.

”În România, cluburile trebuie să depună o listă de 25 de jucători, înainte de 30 august, pe care doresc să-i folosească, iar eu, alături de mulţi alţii care au fost aduşi de antrenorul anterior, nu eram pe lista respectivă.

Petrescu a sosit pe 28 august şi, fără să mă vadă la la treabă sau să mă întrebe, pur şi simplu m-a dat deoparte. Eram uimit, dar neputincios. Petrescu a primit undă verde de la conducere după sosirea sa şi nimeni nu a fost împotriva deciziilor sale.

După o săptămână şi jumătate de antrenament, antrenorul m-a sunat să-mi spună că a făcut o greşeală nepunându-mă pe listă. El a vrut să modifice lista luna asta, când sunt permise ajustări. Dar pentru mine totul s-a terminat.

Din momentul în care a luat decizia de a mă da afară fără motiv, a fost clar că aveam de gând să plec. Pur şi simplu nu mai aveam chef să stau într-un asemenea mediu. Deciziile antrenorului m-au costat jumătate de an din carieră şi probabil şi participarea la Cupa Africii cu Maroc”, a declarat mijlocașul în presa belgiană.

Sosit din postura de jucător liber, de la RKC Waalwijk, Anas Tahiri a strâns 7 partide în tricoul vișiniu, a înscris un gol și a oferit o pasă decisivă.

Comenteaza