Andone vede părţile bune ale remizei cu Gaz Metan: “Am avut atitudine bună”

Andone vede părţile bune ale remizei cu Gaz Metan: “Am avut atitudine bună”
Tehnicianul campioanei, Ioan Andone, admite că elevii săi mai au nevoie de timp până să evolueze la capacitate maximă şi s-a arătat mulţumit numai de prestaţia acestora din repriza secundă a meciului cu Gaz Metan Mediaş, primul din noua ediţie a Ligii I (1-1).

"Am început cu un semieşec, văd că ne pun în continuare probleme cei de la Gaz Metan. Mi-a plăcut a doua repriză ca atitudine şi posesie. Am arătat mai bine în repriza secundă, dar am întâlnit şi un portar advers în formă bună. Sunt lucruri care se pot remedia în jocul nostru. Nu putem să stăm numai în Kapetanos, dar va veni şi rândul celorlalţi atacanţi să se evidenţieze şi să înscrie. Rezultatul a fost echitabil, s-a jucat o repriză şi o repriză. Nu mă îngrijorează acest debut, ştiu ce muncesc şi ce am sub mână", a declarat "Fălcosul".

Mulţumit de rezultat s-a arătat şi omologul său Cristi Pustai, dar care a subliniat că formaţia sa ar fi meritat să mai înscrie. "Sorţii ne-au hărăzit să jucăm cu o echipă vecină, nu de clasament ci de zonă geografică. Am început meciul foarte bine şi am reuşit să marcăm. Ei ne-au dominat în primele 15 minute din partea a doua, apoi, în mod firesc, a sosit şi golul egalizator. Sunt foarte supărat că am primit gol dintr-o fază fixă, dar a trecut abia prima etapă, sperăm să ne corectăm greşelile. Nu aş vrea să par lipsit de modestie, dar puteam să mai marcăm. Rezultatul a fost, până la urmă, echitabil. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul şi să redevenim echipa din urmă cu două sezoane. Mă bucur că am păstrat tradiţia cu CFR", a conchis antrenorul celor de la Gaz Metan.

 

 

Etichete
Comenteaza