Andrea Mandorlini, dezamăgit de prestația elevilor săi în derby: "Nu am fost CFR"

Andrea Mandorlini, dezamăgit de prestația elevilor săi în derby: "Nu am fost CFR"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul formației din Gruia a fost evident nemulțumit de modul în care echipa sa a tratat jocul contra "studenților".

Universitatea și CFR s-au întâlnit în Cupa României, iar jocul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. La finalul partidei, antrenorul "feroviarilor" nu și-a ascuns nemulțumirea în legătură cu prestația echipei sale în Derby-ul Clujului.

"În prima repriză nu am jucat deloc bine, am avut multe greșeli. Nu ne așteptam nici noi, dar cred că nici ei. Din păcate, câteodată așa este fotbalul. În repriza a doua am arătat mai bine, am avut câteva ocazii de a închide meciul, însă puțin, doar 45 de minute.

În prima repriză nu am fost CFR, pentru că nu am arătat cum trebuie. Dulce nu a fost discursul, dar nici unul dur. E destul de dificil când nu ești în meci.

În a doua repriză au intrat jucători mai proaspeți și s-a schimbat puțin modul de joc și am avut câteva situații importante. Din păcate nu am arătat precum în ultimul meci cu Farul. Ca o concluzie, n-am pierdut, e egal și ne pregătim pentru următoarele meciuri", a declarat Mandorlini, potrivit Digisport.

Comenteaza