Andrea Mandorlini, ultima declarație în calitate de antrenor al CFR-ului. Ce a spus înainte să fie demis

Andrea Mandorlini, ultima declarație în calitate de antrenor al CFR-ului. Ce a spus înainte să fie demis
| Foto: facebook.com/cfr1907

Italianul a vorbit pentru ultima dată în calitate de tehnician al formației din Gruia, după eșecul de la Botoșani.

Învins de ultima clasată, Andrea Mandorlini a fost demis de către Nelu Varga la câteva zeci de minute după meci, patronul anunțând și numele înlocuitorului său. La momentul flash-interviului, informația demiterii era încă publică, iar Mandorlini plănuia etapa următoare.

"A fost un meci compus din mai multe episoade. În unul dintre ele și poate în cel mai important, Florescu trebuia eliminat, e clar, iar la scurt timp a dat gol. Echipa a încercat să joace cât de bine s-a putut pe acest gazon, care nu a fost cel mai bun.

Campionatul se joacă în continuare, titlul se decide în play-off. Noi încercăm să facem meciuri cât mai bune. Azi am jucat pe un teren greu, să ne adaptăm condițiilor de joc. Totul s-a rupt în acel episod, în care Eduard Florescu trebuia eliminat.

Noi vrem să jucăm, să jucăm fotbal, să avem mingea cât mai mult, dar terenul nu ne-a ajutat astăzi. Adversarul a profitat. Avem timp să ne gândim la meciul următor, cu FC Voluntari. Cu siguranță trebuie să facem mai mult", a spus tehnicianul la Digisport.

Comenteaza