Andrei Blejdea rămâne în lupta pentru promovare după despărțirea de “U” Cluj

Andrei Blejdea rămâne în lupta pentru promovare după despărțirea de “U” Cluj
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a fost transferat de una dintre rivalele formației clujene.

Aflat pe lista disponibilizărilor de la finalul anului trecut, Andrei Blejdea și-a găsit repede echipă. Mijlocașul a fost prezentat oficial de Hermannstadt și va fi rivalul “Șepcilor roșii” în lupta pentru promovarea în prima ligă.

“Andrei Blejdea este primul fotbalist transferat de FCH în pauza competițională a sezonului 2021-2022/ Liga 2. Acesta a semnat cu noi din postura de jucător liber de contract, ultima echipă pentru care a evoluat fiind Universitatea Cluj-Napoca.

În prima parte a acestui campionat, pentru U Cluj, Andrei a marcat de trei ori și a oferit 5 pase de gol în 16 meciuri disputate în toate competițiile. Pe C.V.-ul său se mai regăsesc echipe ca Dinamo București, F.C. Argeș, Pandurii Tg. Jiu, Academica Clinceni, NK Domzale (Slovenia), Zarica Kranj (Slovenia), Braunschweig (Germania) și F.C. Will 1900 (Elveția).

Tânărul în vârstă de 25 de ani este cotat la suma de 125.000 euro pe site-urile de specialitate și poate evolua ca mijlocaș lateral pe ambele părți ale terenului, dar și în ofensivă – vârf de atac sau mijlocaș ofensiv.

Îi dorim mult succes lui Andrei și avem încredere că ne va ajuta în lupta noastră pentru revenirea în Liga 1”, a transmis clubul din Sibiu.  

Comenteaza