Burcă ar putea rata un transfer din cauza COVID-19. Fundașul e urmărit de două cluburi din Rusia

Burcă ar putea rata un transfer din cauza COVID-19. Fundașul e urmărit de două cluburi din Rusia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Stopperul care a fost recent confirmat cu coronavirus ar fi fost urmărit de două formații la duelul din Europa League cu AS Roma.

Evoluțiile bune din ultimele luni, atât la CFR Cluj, cât și la echipa națională, l-au propulsat pe Andrei Burcă în atenția mai multor cluburi din străinătate. La partida din Europa League pe care “feroviarii” o vor disputa pe terenul celor de la AS Roma, stopperul ar fi trebuit să fie urmărit de emisarii unor formații din Rusia, însă

Burcă a fost despistat pozitiv cu COVID-19 și nu va evolua la jocul din Italia. “Veștile ciurculă repede, dar este adevărat despre ce mă întrebați acum. Suntem totuși supărați pe această situație, din cauza coronavirusului, dar nu avem ce să facem.

Acest virus nu te întreabă dacă ești fotbalist sau președinte de stat. Te tratează la fel. În meciul de la Roma, Burcă trebuia să fie urmărit de doi emisari de la echipe din Rusia, dar asta este situația. Acum este important ca el să se facă bine

Așteptăm să vedem în perioada următoare ce o să se întâmple. Oricum, Andrei va rămâne în continuare sub monitorizarea celor două echipe și sunt convins că evoluțiile sale vor fi la fel de bune ca și până acum”, a decalarat impresarul jucătorului, Florin Vulturar, pentru Prosport.

Comenteaza