Andrei Burcă dezvăluie de ce a ales să semneze cu CFR Cluj: “Visul meu a fost să joc în Liga Campionilor”

Andrei Burcă dezvăluie de ce a ales să semneze cu CFR Cluj: “Visul meu a fost să joc în Liga Campionilor”
| Foto: frf.ro

Fundașul campioanei a oferit detalii despre momentul în care a ales să se alăture “feroviarilor”, deși avea o ofertă mai bună din punct de vedere financiar, din partea FCSB-ului.

În mai puțin de șase luni de la sosirea în Gruia, Andrei Burcă s-a transformat într-unul dintre cei mai buni fundași din Liga 1 și a fost convocat și la echipa națională. Stopperul sosit la CFR Cluj de la FC Botoșani a deazvăluit care au fost motivele pentru care a ales să se alăture “feroviarilor”, deși a avut o ofertă mai bună din punct de vedere financiar, din partea vicecampioanei, FCSB.

“În primul rând am ales CFR Cluj pentru că este campioana României, juca în preliminariile Champions League, iar visul meu de copil a fost să joc în Liga Campionilor! Din păcate am ratat faza grupelor la dubla cu Slavia Praga, dar mi s-a cântat imnul Ligii în play-off și așa ceva nu am mai simțit până acum. În al doilea rând doream să lucrez cu Mister Petrescu și cu jucătorii valoroși de aici, de la CFR”, a spus Burcă pentru Fanatik.

Fundașul a fost surprins când a fost sunat de antrenorul său, chiar după vizita medicală. “M-a sunat Dan Petrescu după ce am făcut vizita medicală și am semnat contractul. Am rămas șocat, nu mă așteptam… Era un număr de Dubai sau cam așa ceva și nu știam cine este… , mi-a zis… Eu nu știam ce cuvinte să articulez… Mi-a spus că are încredere mare în mine, să mă pregătesc foarte bine și să-mi fac treaba pentru că o să ajung la lotul național. Și a avut dreptate. Am fost chemat cu Norvegia, iar acum pentru dubla cu Suedia și Spania”, a spus stopperul.

 

Comenteaza