Burcă își dorește un transfer în străinătate. “Vreau să plec afară, să văd dacă pot face faţă”

Burcă își dorește un transfer în străinătate. “Vreau să plec afară, să văd dacă pot face faţă”
| Foto: facebook.com/FCSBOfficial

Fundașul central al campioanei este pregătit pentru o nouă aventură și își dorește să părăsească formația "feroviară" înaintea sezonul următor.

După doi ani în care a fost om de bază la CFR Cluj și a cucerit aici trei trofee, Andrei Burcă se gândește la o nouă provocare. Fundașul central de 28 de ani își dorește să evolueze în străinătate, însă nu ar refuza nici un parcurs european bun alături de formația clujeană.

“Un an dificil din cauza pandemiei, cu meciuri din trei în trei zile. Am dat dovadă de caracter. Sunt sub contract cu CFR, dar ştie toată lumea ce îmi doresc. Mi-am dorit să progresez în fiecare an. Vreau să plec afară, să văd dacă pot face faţă. Nu e un capăt de ţară dacă rămân aici. Avem un grup bun, ne dorim să ne calificăm în grupele europene”, a declarat fundașul campioanei.

Sosit de la FC Botoșani, Burcă a strâns 82 de meciuri pentru CFR Cluj, a marcat de cinci ori și a cucerit două titluri și o Supercupă a României. În plus, stopperul a strâns și șase selecții la echipa națională.

Comenteaza