Andrei Burcă, lăudat de un fost jucător din Liga 1: “Poate fi un jucător de bază pentru națională”

Andrei Burcă, lăudat de un fost jucător din Liga 1: “Poate fi un jucător de bază pentru națională”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul internațional român, Adrian Iencsi, consideră că fundașul campioanei CFR Cluj va fi unul dintre jucătorii de bază ei echipei naționale în următorii ani.

Cu 33 de selecții și un gol pentru România, Adrian Iencsi, a fost unul dintre cei mai importanți stopper de la începutul anilor 2000. Retras din activitate și după ce a pregătit mai multe formații, fostul fundaș a vorbit despre Andrei Burcă. Iencsi consideră că fundașul CFR-ului va fi una dintre piesele de bază din naționala României în următorii ani.

“L-am cunoscut, l-am antrenat pentru o scurtă perioadă la Foresta. Venise de la Aerostar Bacău. Îmi place foarte mult de el și felul în care a progresat mă impresionează. În acea perioadă, țin minte că primise ofertă de la Botoșani și mă rugase să-l las să plece Nu puteam să-i pun piedică! A dovedit că e un fundaș de meserie, iar valoarea lui l-a făcut foarte căutat. În plus, are un caracter foarte frumos. Poate fi un jucător de bază pentru naționala României”, a spus Adrian Iencsi pentru Digisport.

Comenteaza