Andrei Cordoș a revenit la Universitatea Cluj și va ocupa funcția de manager general

Andrei Cordoș a revenit la Universitatea Cluj și va ocupa funcția de manager general
| Foto: liga2.prosport.ro

Fostul fundaș central a revenit la clubul care l-a format și va conduce destinele “Șepcilor roșii”.

Plecat în 2019 de la Universitatea Cluj, Andrei Cordoș a revenit la clubul care l-a crescut. Fostul apărător central se alătură altor nume importante din istoria “studenților”, precum Zsolt Szilagyi sau Gabriel Giurgiu în organigrama clubului clujean. Cordoș va ocupa funcția de manager general și urmează să își prezinte strategia ce vizează viitorul Universității Cluj.

“Andrei Cordoș se alătură familiei Universității Cluj, fostul fundaș central al formației noastre fiind noul manager general al clubului.

Cariera de jucător a lui Andrei Cordoș a început sub alb și negru, primii pași în fotbal la nivel de juniori fiind făcuți la academia lui ”U”. În sezonul 2006/2007, el a îmbrăcat pentru prima dată tricoul echipei mari la vârsta de 18 ani, debutând într-un meci câștigat de „studenți” cu 6-0 pe terenul celor de la Bihorul Beiuș. În acea stagiune, Andrei a avut o contribuție importantă la promovarea echipei în Liga 1, fiind om de bază cu 23 de prezențe și un gol marcat.

A evoluat timp de patru ani pentru ”U”, perioadă în care a fost convocat „sub tricolor” la naționala de tineret a României. În 2009, fundașul clujean pleca de pe „Ion Moina” și semna în Italia cu Frosinone.

Andrei a revenit la ”U” în 2017 și a pus umărul la promovarea echipei din al treilea eșalon în liga secundă. În total, acesta a strâns 120 de meciuri în alb și negru, marcând de șase ori.

Noul manager general al Universității Cluj va prezenta mai multe informații despre strategia ce va fi implementată în cadrul clubului într-o conferință de presă ce va avea loc după ultima etapă din acest an”, a anunțat formația clujeană.

loading...
Comenteaza