Andrei Cordoș după revenirea “Șepcilor roșii” în Liga 1: “Această promovare istorică este meritul fiecărui om din acest club”

Andrei Cordoș după revenirea “Șepcilor roșii” în Liga 1: “Această promovare istorică este meritul fiecărui om din acest club”

Managerul general al Universității Cluj a vorbit despre performanța reușită de “studenți”, dar și despre planurile sale de viitor.

După 7 ani de absență de pe prima scenă a fotbalului românesc, “Șepcile roșii” au revenit în Liga 1. “U” Cluj a câștigat barajul cu Dinamo, iar managerul general, Andrei Cordoș susține că promovarea se datorează tuturor celor care sunt cu sufletul aproape de club. Totuși, fostul fundaș nu știe dacă va cotinua alături de “studenți”.

”Suntem foarte fericiți pentru această performanță mare și încă sărbătorim! Această promovare istorică este meritul fiecărui om din acest club, de la portarul de la stadion și până la jucători și staff. De la cel mai tânăr suporter și până la cel mai vârstnic.

În egală măsură, toți am tras pentru această promovare! Personal mi-am îndeplinit obiectivul pe care mi l-am impus singur atunci când am preluat postul de manager general al clubului, acela de a ajunge în Liga 1.

Nu știu ce voi face de acum înainte. Să mai treacă câteva zile pentru a ne liniști din bucuria generală în care ne găsim și ne vom așeza la masa negocierilor pentru a vedea pe ce drum o iau”, a spus Cordoș pentru Prosport.

Comenteaza