Cordoș vrea să revină la “U” Cluj alături de doi foști colegi. “Ne dorim să construim o academie a clubului”

Cordoș vrea să revină la “U” Cluj alături de doi foști colegi. “Ne dorim să construim o academie a clubului”
| Foto: fcuniversitateacluj.ro / Silviu Cristea

Fostul fundaș central al “Șepcilor roșii” plănuiește să revină alături de echipa clujeană după ce s-a retras din cariera de fotbalist la doar 32 de ani.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Plecat în vara anului trecut de la Universitatea, Cordoș a mai evoluat timp de șase luni în Lituania, iar apoi a decis să renunțe la cariera de fotbalist. Fostul stopper a rămas aproape de fenomen și a dezvăluit că alături de doi foști colegi, Octavian Abrudan și Gabriel Giurgiu, au construit un proiect pentru clubul care i-a crescut, “U” Cluj.

Mai mult, Cordoș a declarat că îl susține pe Adrian Falub, în ciuda rezultatelor negative din ultima perioada, dar și a jocului care a lăsat de dorit.

“Am decis să pun ghetele în cui după ce am venit din Lituania. M-a vrut de Adi Iencsi, la Rapid și nu numai, inclusiv "U" Cluj. Îmi doresc Clujul în Liga 1, dar Rapidul e principala favorită la promovare. Am mare încredere în Adi Falub, e un antrenor bun. Cred că îi lipsește norocul acum.

Am un proiect cu doi colegi de a dezvolta "U" Cluj, alături de Abrudan și Giurgiu. Eu aș rămâne director sportiv. Ne dorim să ajutăm "U" Cluj și putem colabora cu oricine. Ne dorim foarte mult să construim o academie a clubului”, a spus Cordoș, pentru Prosport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza