Cordoș vrea să revină la “U” Cluj alături de doi foști colegi. “Ne dorim să construim o academie a clubului”

Cordoș vrea să revină la “U” Cluj alături de doi foști colegi. “Ne dorim să construim o academie a clubului”
| Foto: fcuniversitateacluj.ro / Silviu Cristea

Fostul fundaș central al “Șepcilor roșii” plănuiește să revină alături de echipa clujeană după ce s-a retras din cariera de fotbalist la doar 32 de ani.

Plecat în vara anului trecut de la Universitatea, Cordoș a mai evoluat timp de șase luni în Lituania, iar apoi a decis să renunțe la cariera de fotbalist. Fostul stopper a rămas aproape de fenomen și a dezvăluit că alături de doi foști colegi, Octavian Abrudan și Gabriel Giurgiu, au construit un proiect pentru clubul care i-a crescut, “U” Cluj.

Mai mult, Cordoș a declarat că îl susține pe Adrian Falub, în ciuda rezultatelor negative din ultima perioada, dar și a jocului care a lăsat de dorit.

“Am decis să pun ghetele în cui după ce am venit din Lituania. M-a vrut de Adi Iencsi, la Rapid și nu numai, inclusiv "U" Cluj. Îmi doresc Clujul în Liga 1, dar Rapidul e principala favorită la promovare. Am mare încredere în Adi Falub, e un antrenor bun. Cred că îi lipsește norocul acum.

Am un proiect cu doi colegi de a dezvolta "U" Cluj, alături de Abrudan și Giurgiu. Eu aș rămâne director sportiv. Ne dorim să ajutăm "U" Cluj și putem colabora cu oricine. Ne dorim foarte mult să construim o academie a clubului”, a spus Cordoș, pentru Prosport.

Comenteaza