Video Andrei Miron, la primul gol pentru "U" Cluj: "Sper să reușim lucruri frumoase"

Andrei Miron, la primul gol pentru "U" Cluj: "Sper să reușim lucruri frumoase"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul central a punctat pentru prima dată în tricoul formației clujene, în cantonamentul din Antalya.

Cel de-al doilea amical al iernii disputat de "studenți" a adus și primul gol al lui Andrei Miron. Stopperul a marcat în prima repriză a amicalului cu Debrecen, câștigat de Universitatea Cluj cu 4-0.

Miron s-a alăturat în luna octombrie "Șepcilor roșii", însă nu a avut drept de joc în sezonul de toamnă. Acum, apărătorul e nerăbdător să evolueze în alb și negru și speră la o clasare cât mai bună în play-out-ul Superligii.

"A fost un meci de pregătire, începem să punem din ce în ce mai bine în practică acest sistem. Încep să se lege relațiile de joc și sper să punem cât mai repede în practică ce ne cere antrenorul pentru a reuși să obținem puncte.

Deocamdată e o situație dificilă, trebuie să fim conștienți unde suntem în clasament. Trebuie să obținem puncte cât mai repede pentru a ieși din zona retrogradării. "U" Cluj este o echipă bună, iar locul din clasament nu e meritat. Pentru mine barajul nu este o opțiune. Sper să intrăm în play-out cu un număr de puncte care să nu ne dea emoții.

Este o provocare pentru mine, e cea mai iubită echipă din Cluj de departe. Sper să reușim lucruri frumoase, condiții sunt, oamenii sunt alături de echipă. Motivația mea este să intru cât mai repede în ritm și să ajut echipa cât pot", a declarat Andrei Miron.

Comenteaza