Andrei Miron, pe lista unei formații din Superligă: "Ne dorim jucători cu experiență"

Andrei Miron, pe lista unei formații din Superligă: "Ne dorim jucători cu experiență"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul Universității Cluj s-ar putea despărți de "studenți" în actuala pauză competițională.

Trupa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău l-a prezentat vineri pe Thalisson Kelven, un fundaș central brazilian în vârstă de 25 de ani. Astfel, antrenorul are încă o soluție pentru compartimentul defensiv, iar unii dintre jucătorii care nu au prins suficiente minute ar putea pleca.

Printre ei se numără și Andrei Miron, care a devenit doar o soluție de avarie. Stopper-ul e dorit de fosta sa echipă, FC Botoșani, însă Valeiu Iftime, patronul moldovenilor nu e convins că va putea obține semnătura fundașului.

"Miron nu e un jucător care poate fi confirmat. Nu știu dacă îl pot transfera (n.r. gratis), este jucătorul celor de la Cluj. Este, însă, adevărat că ne dorim jucători cu experiență, jucători de valoare.

Este o dorință a lui Bogdan Andone pe care o respect. Prima țintă sunt fundașii, avem nevoie de un compartiment defensiv solid", a spus patronul celor de la FC Botoșani pentru iamsport.ro.

În vârstă de 29 de ani, Andrei Miron a strâns 13 apariții în actualul sezon, în Superligă și Cupa României, reușind să marcheze un gol, chiar în meciul contra celor de la FC Botoșani.

Comenteaza