Andrei Mureșan a renunțat la retragere și va juca încă un sezon alături de “Șepcile roșii”

Andrei Mureșan a renunțat la retragere și va juca încă un sezon alături de “Șepcile roșii”
| Foto: Cristian Cosma/FC Universitatea Cluj

Fundașul central a revenit alături de Universitatea Cluj și va evolua sub comanda lui Adrian Falub și în stagiunea 2020-2021.

Revenit alături de “studenți” la începutul anului, Mureșan a apucat să evolueze în doar două jocuri înaintea întreruperii campionatului din cauza pandemiei de coronavirus. Înaintea reunirii lotului, fundașul a anunțat că va renunța la cariera de fotbalist, însă a revenit asupra deciziei.

“Am ales sa ma întorc în primul rând pentru colectivul care este aici, la FC Universitatea Cluj. Acești oameni mi-au arătat iubire și la un astfel de lucru eu nu am cum să ramân indiferent.

În al doilea rând mi-e dor de fotbal, faptul că am stat fără fotbal mi-a arătat că aș fi făcut o greșeală mare, pe care cu siguranță o regretam mai tarziu. Sper din suflet ca anul acesta să aducem echipa în prima ligă, atât pentru noi, cât și pentru suporteri”, a declarat Mureșan pentru site-ul oficial al echipei.

În vârstă de 35 de ani, Andrei Mureșan a fost crescut de Universitatea Cluj și a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Gloria Bistrița, Kuban Krasnodar, Kazar Lankaran, Astra Giurgiu, Sheriff Tiraspol și CFR Cluj.

loading...
Comenteaza