Andrei Pițian i-a pus gând rău liderului: "La ora meciului trebuie să dăm totul pentru a câștiga"

Andrei Pițian i-a pus gând rău liderului: "La ora meciului trebuie să dăm totul pentru a câștiga"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj va întâlni pe teren propriu FCSB, formația ce conduce autoritar clasamentul Superligii.

Veniți după remiza de la Craiova, "studenții" sunt optimști că pot obține un rezultat pozitiv împotriva echipei de pe primul loc. Andrei Pițian crede că ce s-a întâmplat în Oltenia poate fi un punct de pornire pentru o serie de rezultate importante care să înceapă chiar contra celor de la FCSB. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"E clar că nu trecem printr-o perioadă bună din punct de vedere al rezultatelor. Automat când rezultatele nu sunt cele dorite intervine o oarecare presiune. Grupul are experiența de a gestiona acest moment, putem pregăti bine acest meci și consider că deja am și făcut-o.

Luni la ora meciului trebuie să dăm totul pentru a câștiga. Sperăm de acum încolo să construim pe un fond de rezultate pozitive. Ne așteptăm să avem un stadion plin în spate, sunt meciuri în care nu mai e nevoie de nicio motivație", a declarat fundașul.

Partida dintre Universitatea Cluj și FCSB se va disputa luni, 19 februarie, de la 20:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu FCSB!

Comenteaza