Exclusiv Andrija Stipanovic a anunțat obiectivele pentru 2024. Mesajul baschetbalistului pentru fani

Andrija Stipanovic a anunțat obiectivele pentru 2024. Mesajul baschetbalistului pentru fani
| Foto: u-bt.basketball

Experimentatul jucător al campioanei României a dezvăluit care sunt planurile sale pentru noul an.

Începutul lui 2024 îi găsește pe cei de la U-BT neînvinși în Liga Națională și într-o poziție excelentă în Grupa B din EuroCup. Andrija Stipanovic și-a stabilit deja obiectivele pentru a doua jumătate a sezonului, iar printre ele se numără titlul în România și o prestație cât mai bună în competiția continentală.

"Trebuie să câștigăm tot ce se poate în România. Suntem favoriți, dar trebuie să arătăm asta pe parchet. Sunt echipe care vor să ne învingă, având în vedere că am câștigat titlul în ultimii 3 ani.

În EuroCup nu cred că e aceeași presiune a rezultatelor pentru mine. Acolo îmi doresc să arătăm că putem juca un baschet de calitate, iar victoriile sunt doar un bonus", a spus Stipanovic pentru ZIUA de Cluj.

Favoritul tribunelor are un mesaj pentru suporteri

De la sosirea sa la Cluj-Napoca, pivotul a devenit unul dintre cei mai iubiți jucători ai echipei clujene. Andrija Stipanovic vrea să întoarcă dragostea pe care i-au arătat-o fanii și are un mesaj la început de an.

"De-a lungul carierei, probabil din cauza stilului meu, fanii m-au plăcut. Sunt bucuros din această cauză, dar ce am simțit aici am mai simțit poate doar în Turcia. Oamenii sunt conectați la acest club, iar în fiecare an sunt din ce în ce mai mulți.

Sunt încântat, încerc să dau ce am mai bun pentru ei și pentru a ajuta echipa. Apreciez dragostea pe care mi-o oferă. Fanii sunt extraordinari, în ultmii 3 ani au fost din ce în ce mai buni.

Ne ajută în timpul meciurilor, pun presiune pe adversari. De la 2.000 sau 3.000 de oameni am ajus la mult mai mulți și pot doar să le mulțumesc și sper că vor fi la fel și în 2024", a spus pivotul.

Ajuns recent la 1.000 de puncte marcate în EuroCup, Andrija Stipanovic înregistrează medii de 11.6 puncte și 3.9 recuperări în cadrul competiției continentale, în timp ce în Liga Națională, pivotul are medii de 8.6 puncte și 2.4 recuperări.

Comenteaza