Andrija Stipanovic așteaptă cu nerăbdare duelurile europene: "Avem calitate și putem juca împotriva oricui"

Andrija Stipanovic așteaptă cu nerăbdare duelurile europene: "Avem calitate și putem juca împotriva oricui"
| Foto: u-bt.basketball

Experimentatul baschetbalist al campioanei României se află la începutul celui de-al patrulea sezon alături de U-BT Cluj-Napoca.

Unul dintre liderii vestiarului, dar și unul dintre jucătorii care au contribuit serios la succesele din ultimii ani, Andrija Stipanovic, e nerăbdător înaintea startului noului sezon european. Baschetbalistul în vârstă de 36 de ani speră la o prestație cât mai bună în EuroCup.

"Suntem încântați că începem noul sezon din EuroCup. Va fi greu la primul meci, încă nu ne cunoaștem exact nivelul. Vom avea nevoie de ajutorul fanilor, vrem ca ei să ne dea energie, iar noi vom încerca să câștigăm.

Au fost finaliști sezonul trecut, dar cred că nu mai au jucători de atunci. E o echipă total diferită, însă tot au jucători buni, au un buget bun. Și noi avem o echipă bună, ne pregătim bine.

Avem o rotație bună, jucăm un baschet bun până acum. EuroCup e o competiție grea, trebuie să o luăm meci cu meci și cu siguranță avem calitate și putem juca împotriva oricui. Am jucat doar trei meciuri, dar într-un sistem puțin diferit. Avem forță, avem jucători buni, care au și experiență. Sper să arătăm asta în EuroCup", a spus Stipanovic.

În sezonul trecut al EuroCup, experimentatul jucător a avut medii de 12.1 puncte, 3.8 recuperări și 2.9 pase decisive.

Comenteaza