Andrija Stipanovic își dorește cât mai mulți fani la următorul meci din EuroCup: "Cu ajutorul lor putem învinge"

Andrija Stipanovic își dorește cât mai mulți fani la următorul meci din EuroCup: "Cu ajutorul lor putem învinge"
| Foto: euroleaguebasketball.net

Baschetbalistul campioanei României speră la o susținere cât mai importantă în meciul cu BC Lietkabelis, din cadrul competiției continentale.

U-BT Cluj-Napoca întâlnește formația lituaniană, într-un meci ce se poate dovedi a fi decisiv pentru califcarea în faza următoare a EuroCup. Andrija Stipanovic își dorește cât mai mulți fani în tribunele BT Arena pentru a putea spera la un succes.

"Acest meci este foarte important și noi știm asta. Așteptăm cât mai mulți fani, eu cred că e un meci decisiv și cu ajutorul lor putem avea mai multă energie și putem învinge. Suntem pregătiți, ne-am antrenat bine.

Cred că în ultimul timp am jucat bine. Veneția a prins o zi bună și am ratat șansa de a câștiga acolo, însă am arătat că putem juca baschet de calitate. Trebuie să învățăm să câștigăm așa cum am făcut-o la Ljubljana", a declarat baschetbalistul.

În actualul sezon din EuroCup, Andrija Stipanovic este unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei clujene, cu medii de 12.2 puncte, 3.8 recuperări și 2.9 pase decisive pe întâlnire.

Meciul dintre U-BT Cluj-Napoca și BC Lietkabelis se va disputa marți, de la 19:30.

Comenteaza