Video Andrija Stipanovic, primele impresii după startul pregătirii alături de U-BT: “Pot să promit că voi da totul, astfel încât să ne îndeplinim obiectivele”

Andrija Stipanovic, primele impresii după startul pregătirii alături de U-BT: “Pot să promit că voi da totul, astfel încât să ne îndeplinim obiectivele”
| Foto: captura video

Baschetbalistul sosit în această vară a vorbit despre motivele care l-au făcut să aleagă formația clujeană, dar și despre obiectivele sale alături de “studenți”.

U-BT s-a reunit în 3 august, iar în ultimele 10 zile, baschetbaliștii s-au pregătit intens pentru startul noului sezon. Printre cei care au fost prezenți al sesiunile de pregătire este și Andrija Stipanovic, noua achizție a formației clujene. Pivotul bosniac a oferit primele impresii de la sosirea la U-BT și a vorbit despre obiectivele sale alături de “studenți”.

“A fost o decizei ușoară să vin aici, am auzit lucruri bune despre Cluj-Napoca. Am jucat aici ca adversar și cred că este locul potrivit pentru mine și pentru familia mea. Clubul este foarte bine organizat, are un antrenor pe măsură și acesta este unul dintre motivele pentru care am venit.

Chiar dacă am 33 de ani, simt că îmi pot îmbunătăți jocul. Sunt muncitor și sper să am o conexiune cu Dule deoarece și el este așa. Sper să cresc ca jucător. Toată lumea mi-a spus același lucru, am auzit doar lucuri bune despre oraș și despre echipă.

Știu că ambițiile clubului sunt mari. Vrem să câștigăm campionatul, Cupa și să jucăm în Champions League. Pot să promit că voi da totul și sper să fie suficient, astfel încât să ne îndeplinim obiectivele.

Cred că pentru noi este o situație ciudată. Ne lipsesc 4-5 jucători, dar toate cluburile au această problemă. Sper să se găsească o soluție și să înceapă campionatul. Îmi doresc ca virusul să dispară și să putem să ne jucăm meciurile.

Sper să apară o soluție prin care oamenii să vină la meciuri pentru a avea o atmosferă bună. Vrem, împreună cu fanii, să ne atinge obiectivele pe care le avem la începutul sezonului”, a spus Stipanovic.

La antrenamente au fost prezenți și două fețe familiare pentru fanii U-BT. Este vorba despre Karlo Zganec și Donatas Tarolis, cei care au evoluat pentru echipa clujeană și în stagiunea precedentă.

“Iubesc acest oraș și oamenii de aici. Este o plăcere să fiu aici și să joc încă un sezon pentru U-BT. Până acum antrenamentele sunt destul de grele, dar suntem în presezon și trebuie să ne pregătim astfel”, a declarat Zganec.

“A fost o vară lungă, mi-a fost dor de toată lumea de aici. Mă gândesc la fani, la antrenori, la jucători. Mă bucur că m-am întors aici. Cu siguranță misiunea noastră nu s-a încheiat, este trist că sezonul s-a încheiat din cauza virusului. Sper ca noul sezon să înceapă cât mai curând și să continuăm să ne luptăm pentru titlu”, a spus și Tarolis.

Comenteaza