Anghel Iordănescu, încântat de revenirea fiului său pe banca CFR-ului: ”E o dovadă că au încredere în el”

Anghel Iordănescu, încântat de revenirea fiului său pe banca CFR-ului: ”E o dovadă că au încredere în el”
| Foto: foto frf.ro

Fostul selecționer consideră că fiului să i se face dreptate, iar revenirea sa în Gruia e un semn că oficialii campioanei regeretă demiterea sa în urmă cu doi ani.

Anghel Iordănescu s-a declarat încântat de revenirea fiului său pe banca CFR-ului, după ce antrenorul îi mai pregătise pe “feroviari” în stagiunea 2018-2019. Atunci, Iordănescu Jr. a pregătit campioana pentru doar trei partide, iar fostul selecționer susține că revenirea sa denotă regretul oficialilor din Gruia că l-au demis în urmă cu doi ani.

“Această nouă numire a lui la CFR Cluj face dreptate. E o dovadă pentru Edi că s-a greșit atunci, că au încredere în el și așteaptă de la el să aducă echipa în prim plan.

Sincer, și eu m-aș fi așteptat să preia echipa din iarnă, din ianuarie-februarie. Mă gândeam că are nevoie să înceapă la drum cu începutul. El și-a dorit să meargă la greu cu echipa, pentru că CFR Cluj chiar trecea printr-un moment delicat.

Fac o paranteză, Dan Petrescu a făcut o performanță uriașă. Să câștigi trei campionate la rând cu aceeași echipă în România, unde ai FCSB, Craiova, Dinamo, Viitorul, este o performanță foarte mare.

E adevărat că a făcut performanță și pe plan extern, prin calificările în grupe. Din acest punct de vedere, jos pălăria pentru ce a realizat, dar în ultima perioadă, atmosfera era încărcată. Mie îmi pare rău că a plecat de la CFR Cluj.

Cred că pentru Edi și echipă e bine că s-au întâlnit încă de cum, dar va fi foarte greu să poată schimba. Schimbările bruște sunt periculoase. El trebuie să schimbe și maniera de joc și abordarea jocului. Ai nevoie de timp, să antrenezi, iar ceea ce faci la antrenament să exprimi în joc. Este foarte greu să ai dialog direct cu jucătorii, individual, ca să spui filosofia pe care o dorești”, a spus fostul selecționer la Digisport.

Comenteaza