Ante Roguljic vrea în play-off cu "U" Cluj: "Avem tot ce ne trebuie pentru a fi sus"

Ante Roguljic vrea în play-off cu "U" Cluj: "Avem tot ce ne trebuie pentru a fi sus"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Croatul în vârstă de 27 de ani consideră că a făcut alegerea corectă când s-a alăturat "studenților".

Sosit la Cluj sub formă de împrumut de la CS U Craiova, Ante Roguljic a fost folosit pentru prima dată ca titular în meciul cu Farul Constanța. Croatul se simte bine alături de "studenți" și speră ca va juca în play-off cu Universitatea Cluj.

"Nu trebuie să fim prea euforici, țelul nostru e să luăm trei puncte la fiecare meci. Ne-am dorit să batem Farul, iar acum suntem pregătiți, trebuie să ne refacem și ne dorim trei puncte.

Botoșani a arătat altfel după pregătirea de iarnă. Au avut rezultate pozitive, va fi un meci greu, dar noi știm ce trebuie să facem ca să luăm toate punctele. Ei se bat pentru fiecare minge, sunt buni pe contraatac. Suntem la mâna noastră, nu contează cu cine jucăm, fiecare meci e greu.

Suntem pe loc de play-off și vrem să rămânem acolo. Avem jucători, staff, tot ce ne trebuie pentru a fi sus. Cred că voi fi mai bine și trebuie să fiu mai bine. Fanii ne ajută foarte mult și sper să fie cât mai mulți", a declarat Roguljic înainte de jocul cu FC Botoșani, care se va disputa duminică, de la 14:30.

Comenteaza