Antonio Conceicao, antrenorul etapei în Liga 1

Antonio Conceicao, antrenorul etapei în Liga 1
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

Campioana CFR are și un jucător între remarcații rundei cu numărul 16 din prima ligă.

Clujenii s-au impus la limită la Chiajna și au ajuns la nouă meciuri consecutive fără înfrângere în campionat. Echipa din Gruia ocupă primul loc, la două puncte de FCSB și continuă lupta pentru un nou titlu de campioană. În ciuda zvonurilor că va fi înlocuit în luna ianuarie, Antonio Conceicao a fost numit antrenorul etapei, în ancheta LPF. Tehnicianul a fost lăudat pentru disciplina tactică și pentru că formația sa a ajuns la cinci victorii consecutive în deplasare.

Între cei mai buni jucători ai rundei a fost selectat și marcatorul de pe sinteticul de la Chiajna, Damjan Djokovic. Mijlocașul croat a evoluat în 14 partide în acest sezon, iar reușita de pe terenul ilfovenilor este prima a stagiunii pentru el.

Echipa etapei a 16-a din Liga 1:

Căbuz (FC Hermannstadt) – Ghiţă (Viitorul), Burcă (FC Botoşani), Viera (Sepsi OSK), Trif (Gaz Metan) – Man (FCSB), Tandia (Sepsi OSK), Djokovic (CFR Cluj), Tănase (FCSB) - Hagi (Viitorul), Fulop (FC Botoşani). Antrenor: Conceicao (CFR Cluj)

Clujenii ocupă primul loc în Liga 1, cu 33 de puncte. Următorul meci va fi pe teren propriu, împotriva ultimei clasate, FC Voluntari.

Comenteaza