Antonio Conceicao, apel la concentrare înaintea meciului cu Sepsi: “Important este să adunăm puncte, locul 1 e important doar la finalul sezonului”

Antonio Conceicao, apel la concentrare înaintea meciului cu Sepsi: “Important este să adunăm puncte, locul 1 e important doar la finalul sezonului”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul nu își dorește ca elevii săi să intre relaxați pe teren din cauza faptului că sunt lideri în Liga 1.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

În ciuda frământărilor de la nivelul conducerii, CFR Cluj are o nouă serie bună în campionat, iar rezultatele i-au propulsat pe clujeni pe primul loc în clasament.

Totuși, antrneorul Conceicao îndeamnaă la concentrare înaintea duelului cu Sepsi, din ultima etapă a turului. “Important este să adunăm puncte, locul 1 e important doar la finalul sezonului. Ideea noastră este aceea de a pregăti echipa foarte bine, de a avea ambiție. Evident că este foarte bine dacă ne putem menține pe acest loc, însă campionatul e lung și avem mult de muncit.

Eu cred că pentru a câștiga un meci trebuie să joci bine. Este advărat că în meciul cu Iași nu am făcut un meci atât de bun, dar era important să câștigăm. Noi în ultima săpătmână am făcut antrenamente foarte bune, am munict mult, pentru a fi mai constanți. E important să avem o atitutinde bună”, a declarat portughezul.

Partida dintre CFR Cluj și Sepsi va avea loc duminică, de la ora 21:00.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza