News alert Antonio Conceicao, în război cu vedetele CFR-ului

Antonio Conceicao, în război cu vedetele CFR-ului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul portughez se află în conflict cu mai mulți jucători importanți ai echipei "feroviare", printre care și Julio Baptista.

CFR Cluj trece printr-o perioadă agitată la nivel administrativ. Patronul Ioan Varga a decis să încheie colaborarea cu președintele clubului, Iuliu Mureșan, iar Conceicao se află și el aproape de plecarea din Gruia. Conform Telekom Sport, portughezul se află în conflict cu mai mulți jucători importanți din vestiarul campioanei, printre care Omrani, Baptista, De Luca și Tambe.

La partida cu CS U Craiova, încheiată 0-0, toți cei patru au fost lăsați în afara lotului de antrenor. Lustianul și-a motivat vag decizia de a nu-i folosi pe cei patru, care câștigă lunar 100.000 de euro. “Omrani? A fost decizia mea să nu fie în lot cu Craiova, nu a avut o prestaţie pozitivă la ultimele meciuri şi-am zis să nu joace. Atât, nimic altceva. Baptista? Se antrenează cu CFR Cluj, nu am niciun conflict, nici cu el, nici cu altcineva.

CFR este un club mare şi nu stă într-un fotbalist, indiferent de numele lui. E opţiunea mea şi atât ca un fotbalist sau altul să joace sau să nu fie în lot la un meci anume. Julio Baptista are un CV impresionant, am mare respect pentru el, dar eu iau decizia în funcţie de interesele echipei”, a precizat portughezul.

Următorul meci pentru CFR Cluj va fi în deplasare, împotriva ocupantei locului doi din Liga 1, Astra Giurgiu.

Comenteaza