Antonio Conceicao, înaintea derby-ului cu Craiova: “Trebuie să avem o atitudine bună, doar așa vom reuși să învingem”

Antonio Conceicao, înaintea derby-ului cu Craiova: “Trebuie să avem o atitudine bună, doar așa vom reuși să învingem”
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

Clujenii speră să reușească o nouă victorie împotriva oltenilor și să continue seria succeselor.

După o perioadă mai puțin favorailă, în care sa vorbit chiar de demiterea antrenorului, CFR pare că revine la forma dinaintea eliminării rușinoase din Europa League. “Feroviarii” au reușit să lege două victorii, împotriva lui Hermannstadt și Chindia, iar acum speră la un nou success în reedtiarea Supercupei României din acest sezon.

Antonio Conceicao a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului cu oltenii și despre adversarii din Cupa României. “E important că am reușit să ne îndeplinim obiectivul și să ne calificăm mai departe. Meciurile e Cupă, cu echipe mai mici sunt grele, ei au o motivație extraordinară pentru a se califica, însă echipa noastră a fost bună, am avut atitudine, deși nu am jucat bine toate cele 90 de minute.

Avem timp să recuperăm toți jucătorii până la meciul din Cupă, însă până la meciul cu Mediaș mai sunt și alte jocuri. Evident, gazul e un adversar greu, va fi un meci disputat și, cu siguranță, ambele echipe își doresc să se califice”, a declarat antrenorul.

Portughezul știe de ce are nevoie echipa sa pentru a se impune în partida cu Craiova. “Cred că pentru a reuși să câștigi trebuie să joci bine, trebuie să fim mai echilibrați în joc. Trebuie să fim constanți atât acasă, cât și în deplasare, ne antrenăm bine, dar nu înțeleg de ce atitudinea de acasă e diferită față de cea din deplasare. Mai avem de lucrat la acest capitol.

Craiova, după părerea mea, este echipa cu cea mai constantă, echilibrată, cu jucători foarte buni. Noi am făcut cele mai bune meciuri din acest sezon împotriva echipelor mari. Trebuie să avem o atitudine bună, doar așa vom reuși să învingem. Avem respect pentru acest joc, la fel ca și pentru toate celelalte”, a precizat tehnicianul.

Meciul dintre CFR Cluj și CS U Craiova va avea loc luni, 1 octombrie, de la ora 21, pe arena din Gruia.

Comenteaza