Antonio Conceicao, înaintea partidei cu Astra: “Vom munci să îmbunătățim unele aspecte din jocul nostru”

Antonio Conceicao, înaintea partidei cu Astra: “Vom munci să îmbunătățim unele aspecte din jocul nostru”
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului e convins că formația sa își va reveni după cele două rezultate negative de la începutul anului și speră la o victorie împotriva fostei campioane.

Anul 2019 a început slab pentru campioana României, care nu a reușit să se impună încă într-un meci oficial și a pierdut din avansul pe care îl avea în fruntea clasamentului Ligii 1. Totuși, clujenii sunt încrezători că își vor îmbunăți performanțele și vor reușit să își păstreze titlul câștigat în sezonul trecut.

Tehnicianul “ferovairilor” a prefațat partida cu Astra și a vorbit despre modul în care trebuie să se îmbunătățească jocul formației sale. “Suntem conștienți că echipa are un comportament pozitiv în ceea ce privește jocurile din ultima perioadă. Eu mi-aș dori să ne îmbunătățim jocul și să obținem rezultate mai bine. Este adevăratcă ultimele rezultate nu au fost cele mai bune, însă noi vom încerca să ne îmbunătățim.

Evident e mai bine să ai șase puncte avans, însă nu ne gândim acum la asta. Eu am mai spus că în mai se va decide campioana, nu acum. Ne așteaptă un play-off foarte dificil, atât pe noi cât și pe restul echipelor. Vom munci să îmbunătățim unele aspecte din jocul nostru, în special trebuie să fim mai eficace. Trebuie să privim ceea ce am făcut bine în acest campionat.

Știm că meciul e unul foarte important pentru Astra, luptă pentru accederea în play-off. Și noi ne dorim să câștigăm această partidă. Evident că atunci când se întâlnesc două echipe ce luptă pentru un obiectiv, jocul va fi unul bun pentru toată lumea. Astra vine după niște rezultate foarte bune în campionat, i-am analizat, însă e important să fim concentrați asupra jocului nostru”, a declarat portughezul.

Conceicao a confirmat că golgheterul Țucudean este apt de joc, dar consideră că echipa mai are nevoie de întăriri. “Țucudean s-a antrenat alături de noi în ultimele zile și este o soluție pentru meci. Eu am mai spus și nu este o scuză pentru ce s-a întâmplat la Craiova, dar avem nevoie să găsim mai multe soluții pe posturi. Conducerea lucrează la acest aspect, asta e echipa cu care am ajuns pe primul loc și vom lupta împreună pentru a ne atinge obiectivele”, a precizat tehnicianul.

În urma remizei cu Hermannstadt, din primul meci oficial al anului, unul dintre cei mai importanți oameni din istoria CFR-ului, Cristi Panin, a fost demis. Motivul este acela că fostul fundaș ar fi ignorat un mesaj ce conținea indicații tactice, venit chiar de la patronul echipei.

Antrenorul campioanei susține că nu știe ce s-a întâmplat cu fostul fotbalist. “Este o situație care poate fi discutată cu conducerea, eu voi lucra întotdeauna cu oamenii care îmi sunt propuși și care sunt alături de mine. Eu nu știu dacă Panin a primit acel SMS și nici nu îmi place să vorbesc despre asta. De un lucru vă pot asigura, atâta timp cât am fost la CFR, deciziile au fost în totalitate ale mele. Eu îmi respect jucătorii, iar un antrenor care pune în aplicare altceva decât deciziile proprii pierde încrederea grupului”, a spus Conceicao.

Partida dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu se va disputa sâmbătă, 16 februarie, de la ora 20:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza