Conceicao, înaintea primului meci din Europa League: “E o dublă manșă, dar trebuie să obținem un rezultat pozitiv”

Conceicao, înaintea primului meci din Europa League: “E o dublă manșă, dar trebuie să obținem un rezultat pozitiv”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

CFR Cluj joacă împotriva lui Alashkert, campioana Armeniei, în turul trei preliminar.

Clujenii pleacă cu un moral bun în Armenia, după victoria de la finalul săptămânii, cu Concordia Chiajna, scor 2-1, și speră la un rezultat cât mai bun. Deși partidele cu Malmo sunt încă proaspete în memoria campionilor, “feroviarii” speră să ajungă în grupele Europa League.

Formația din Gruia a efectuat ultimul antrenament pe teren propriu, înaintea meciului cu Alashkert, dar de la ședința de pregătire au lipsit petrecăreții Omrani și Arlauskis.

Poza noua 08.08.2018

Antrenorul Antonio Conceicao a prefațat partidă cu campioana Armeniei. “Am avut oportunitatea de a vedea ultimele două jocuri ale echipei adverse și sunt o echipă foarte puternică. Suntem conștienți că este o dublă manșă, dar trebuie să ne concentrăm la meciul de mâine și să obținem un rezultat pozitiv.

Sigur că există presiune, este o una pozitivă, dar sper că această presiune ne va ajuta. Nu trebuie să ne mai gândim la meciul cu Malmo, important e meciul de joi”, a declarat tehnicianul.

Atacantul George Țucudean speră într-un reultat pozitiv în prima manșa a dublei cu armenii. ”Prima partidă este foarte importantă, trebuie să facem un meci bun acolo, pentru a avea un meci ușor aici. Trebuie să mergem acolo să câștigăm pentru că suntem favoriți. 

E important că returul va fi la Cluj, mai ales dacă am avea un gol avantaj din primul meci. Evident există o presiune, dar ar fi bine pentru noi să ajungem în grupe și avem un culoar bun”, a spus Țucudean.

Prima manșa a partiei din turul trei preliminar al Europa League, dintre CFR Cluj și Alashkert, va avea loc joi, 9 august, de la ora 19:00.

Comenteaza