Antonio Conceicao, încrezător înaintea partidei cu FC Voluntari: “Am încredere că cei care vor intra în teren vor da totul”

Antonio Conceicao, încrezător înaintea partidei cu FC Voluntari: “Am încredere că cei care vor intra în teren vor da totul”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului a vorbit și despre victoria în fața celor de la Alashkert, din Europa League.

Clujenii au reușit primul succes în cupele europene în acest sezon și au reușit, în premieră, să lege două victorii. Acum, jucătorii echipei din Gruia se concentrează asupra duelului cu FC Voluntari, dar și asupra returului de joi cu Alashkert.

Toni Conceicao a vorbit despre victoria din Armenia, dar a și prefațat duelul cu echipa ilfoveană. “Suntem fericiți că am reușit să câștigăm meciul. Au avut momente bune, dar echipa s-a concentrat și am reușit să îi oprim. Trebuie să fim pragmatici la meciul retur pentru că e o partidă eliminatorie. În același timp, avem și meciul de la Voluntari unde trebuie să fim atenți pentru a putea să jucăm la fel de bine.

Obiectivul nostru și în acest sezon este câștigarea campionatului. Principala noastră grijă este recuperarea jucătorilor și găsirea unui prim 11, care să învingă la Voluntari. Am încredere că acei care vor intra în teren vor da totul să câștige acest joc”, a declarat antrenorul campioanei.

Partida dintre CFR Cluj și FC Voluntari va avea loc duminică, 12 august, de la ora 18.

Comenteaza