Antonio Conceicao îndeamnă la concentrare înaintea partidei cu Gaz Metan Mediaș: “Dacă nu vom avea o atitudine bună vom avea probleme”

Antonio Conceicao îndeamnă la concentrare înaintea partidei cu Gaz Metan Mediaș: “Dacă nu vom avea o atitudine bună vom avea probleme”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrneorul își dorește ca elevii săi să trateze serios toate cele trei partide pe care campioana le va juca până la finalul anului.

La cinci puncte de principala urmăritoare din campionat, FCSB și cu o serie de 11 meciuri consecutive fără înfrângere, CFR Cluj se pregătește de duelul cu Gaz Metan Mediaș, o formație pe care atât jucătorii campioanei cât și antrenorul o consideră un adversar dificil.

Portughezul de pe banca clujenilor a prefațat partida cu medieșenii și a lăudat formația condusă de Mihai Teja. “Încerc să văd cât mai multe meciuri din Liga 1, iar Gaz Metan e o echipă dificilă. E o formație bine construită și bine organizată. Dacă nu vom avea o atitudine bună și consistență în joc vom avea probleme. Noi ne-am antrenat bine și sper să ne ridicăm la nivelul jocului.

Pentru noi e important să luăm fiecare joc în parte, am vorbit asta și cu jucătorii. Trebuie să fim concentrați pe fiecare meci, am intrat pe o linie bună, însă ne așteaptă meciuri foarte grele. Acum ne gândim doar la meciul cu Gaz Metan Mediaș. În fotbal un rezultat negativ poate schimba lucrurile, însă eu am încredere în jucătorii mei”, a declarat tehnicianul.

Conceicao a vorbit și despre ceea ce își propun “feroviarii” în pauza de iarnă. “CFR trebuie să fie interesată de toți jucătorii buni din campionatul românesc, însă eu nu cred că avem nevoie de foarte multe întăriri, maximum 2-3 jucători. E nevoie ca noi să fim mai compeititivi pentru că play-off-ul va fi foarte greu”, a spus portughezul.

Tehnicianul i-a răspuns și fostului antrenor, Dan Petrescu, care susțime că echipa joacă în continuare pe scheletul creat de el. “Eu repsect părerea tuturor. Pentru Dan Petrescu am o admirație deosebită pentru că jucătorii pe care el i-a antrenat au câștigat titlul în sezonul precedent”, a precizat Conceicao.

Jocul  dintre CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș se va disputa sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 20:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza