Antonio Conceicao îşi doreşte două-trei transferuri la CFR Cluj

Antonio Conceicao îşi doreşte două-trei transferuri la CFR Cluj
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, cu ocazia reunirii lotului pentru reluarea pregătirilor, că îşi doreşte transferul a 2-3 jucători în pauza competiţională din această iarnă.

"E posibil să mai vină 2-3 jucători pentru că ne dorim un lot mai echilibrat. Avem nevoie de soluţii în special pe faza ofensivă. Depinde însă şi de cine mai pleacă. Până acum a plecat împrumut Mailat, vom vedea. Nu ştiu ce şanse sunt să plece George Ţucudean, eu am auzit că are ofertă, dar nu ştiu dacă e adevărat. Camora a primit ofertă de prelungire a contractului din partea clubului, se aşteaptă răspunsul lui. Gardoş e un jucător bun, dar nimeni din club nu a vorbit cu mine despre transferul lui", a afirmat Conceicao.

"Obiectivul nostru este câştigarea titlului şi ştim asta de la începutul sezonului. Partea a doua a campionatului este mai grea şi nu doar pentru CFR, ci pentru toate echipele candidate la titlu. Nu cred că FCSB este singura contracandidată la titlu. Consider că avem mai mulţi adversari. Mai sunt Universitatea Craiova, FC Viitorul şi posibil o altă echipă, vedem în play-off. Dar pentru noi e important în primul rând să ne pregătim bine", a adăugat tehnicianul portughez.

Acesta speră totuşi ca FCSB să nu devină mai bună după schimbarea antrenorului: "Teja este un antrenor bun, un antrenor tânăr de mare perspectivă. Nu ştiu dacă FCSB va fi mai puternică sau mai bună cu el, eu sper să nu fie".

În perioada 11 - 26 ianuarie formaţia CFR Cluj va efectua un stagiu de pregătire în Antalya. "Sunt patru meciuri amicale, iar confirmate sunt două până acum, cu FC Zurich şi Ludogoreţ. Apoi e posibil să mai jucăm şi cu o echipă din Ucraina", a explicat Conceicao.

Lotul echipei CFR Cluj s-a reunit, marţi, în vederea reluării pregătirilor pentru partea a doua a campionatului. Primul meci oficial al formaţiei clujene este programat la 2 februarie, pe teren propriu, cu FC Hermannstadt, în cadrul etapei a 22-a a Ligii I.

Comenteaza