Antonio Conceicao își încurajează jucătorii: “Putem fi pe primul loc la finalul sezonului regulat”

Antonio Conceicao își încurajează jucătorii: “Putem fi pe primul loc la finalul sezonului regulat”
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

Portughezul e optimist înaintea partidei cu Astra Giurgiu, deși nu se va putea baza pe Vinicius și Camora.

Deși echipa sa nu a impresionat în ultimele meciuri, antrenorul CFR-ului e încrezător că echipa sa își va îndeplini obiectivul. Clujenii speră la un nou titlu de campioni la finalul sezonului, deși atmosfera de la club e una agitată.

Conceicao a prefațat partia de sâmbătă, cu giurgiuvenii. “Noi avem ca obiectiv câștigarea campionatului și e important să ne impunem și în acest meci. E important să facem un joc bun, muncim să fim mai buni la fiecare meci.

Suntem la patru puncte de primul loc, dar e un sezon lung și putem reface această diferență de puncte. Putem fi pe primul loc la finalul sezonului regulat. În iarnă trebuie să ne întărim, să fim mai buni, dar mai sunt două luni până atunci și multe meciuri”, a declarat tehnicianul campioanei.

Portughezul a oferit și informații despre problemele de lot de la CFR. “Avem o problemă în ceea ce îl privește pe Vinicius. El a jucat cu Craiova puțin accidentat, săptămâna asta nu s-a antrenat normal și nu știu dacă va fi apt. Deac s-a antrenat normal, iar Camora este suspendat. E posibil ca Omrani să fie în lot, decizia mea se bazează 100% pe comportamentul sportiv, dacă este apt va juca”, a precizat Conceicao.

CFR Cluj și Astra Giurgiu se întâlnesc sâmăbăt, 6 octombrie, de la ora 21.

Comenteaza