Conceicao, la finalul partidei cu FCSB: “Nu ne-au surprins, știam cum vor juca”

Conceicao, la finalul partidei cu FCSB: “Nu ne-au surprins, știam cum vor juca”
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

Campioana a remizat, scor 1-1, pentru a cincea oară consecutiv în fața bucureștenilor.

Deși CFR a fost echipa care a dominat sensibil partida, scorul final a fost cel cu care suporterii s-au obișinuit deja. Diferența a fost făcută de faptul că roș-albaștrii au deschis scorul de această dată, după greșeala uriașă a lui Adam Lang.

La finalul partidei, Antonio Conceicao a cerut mai mult respect pentru munca sa, după ce din ce în ce mai multe informații îl dau ca și plecat de la CFR. ”Eu mi-am făcut munca aici, dovadă că grupul vrea să-și îmbunătățească jocul. Jucătorii au fost profesioniști 100%.

În rest, nu vreau să vorbesc, am petrecut mulți ani în România. E foarte ușor să se vorbească urât de cineva, dar e foarte ușor să se vorbească și de bine. Mi-ar plăcea să existe mai mult respect pentru munca pe care am făcut-o aici, pentru că ea vorbește de la sine”, a declarat antrenorul campioanei.

Portughezul consuderă că remiza cu FCSB este un rezultat slab pentru echipa sa, care merita victoria. “E injust rezultatul cred eu, față de noi. Ne-am asumat responsabilitatea în prima repriză, am avut câteva ocazii bune.

Evident că am întâlnit o echipă bună, de atac, însă eu cred că am meritat victoria, pentru că per total am avut atitudine pozitivă în joc. Nu ne-a surprins, știam cum va juca. Am pregătit jocul în acest sens, diferența a fost făcută de calitatea jucătorilor sau de greșelile individuale”, a precizat tehnicianul.

După etapa a 8-a, CFR ocupă locul cinci, cu 13 puncte, în timp ce FCSB este lider, la două lungimi distanță.

Comenteaza