Conceicao, mulțumit de atitudinea din meciul cu Sepsi: “Aşa trebuie să arătăm mereu, jucătorii înţeleg asta şi este un lucru important”

Conceicao, mulțumit de atitudinea din meciul cu Sepsi: “Aşa trebuie să arătăm mereu, jucătorii înţeleg asta şi este un lucru important”
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

Campioana României a fost egalată pe final, dar a reușit să obțină victoria, după ce Deac a înscris în prelungiri, din penalty.

Seria bună de rezultate a CFR-ului continuă, chiar dacă "feroviarii" au avut emoții la Sfântu Gheorghe. Aceștia și-au păstrat concentrarea în finalul jocului și au reușit să obțină un succes pe un teren care a pus probleme multor echipe în acest sezon.

Antrenorul Antonio Conceicao a fost încântat de atitudinea aratată de elevii săi în finalul partidei. “Ştiam că va fi greu acest meci, a fost un joc echilibrat când am rămas în 10 oameni. Știam că Sepsi va face totul pentru egalare, am avut însă atitudine în continuare.

Aşa trebuie să arătăm mereu, jucătorii înţeleg asta şi este un lucru important. Va fi o săptămână foarte dificilă pentru noi cu meciuri la Gaz Metan şi apoi cu Botoşani, acum ne pregătim pentru întâlnirea de cupă şi apoi o luăm pas cu pas pentru următoarele dueluri”, a declarat tehnicianul, potrivit Telekom Sport. 

Clujenii au urcat din nou pe primul loc în Liga 1, cu 26 de puncte. Pentru “feroviari” urmează duelul din Cupa României, de pe terenul lui Gaz Metan Mediaș.

Comenteaza