Conceicao, nemulțumit de condițiile din partida cu Dinamo. “A fost pusă în pericol integritatea fizică a jucătorilor”

Conceicao, nemulțumit de condițiile din partida cu Dinamo. “A fost pusă în pericol integritatea fizică a jucătorilor”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei a făcut apel la conducătorii fotbalului românesc pentru a amâna etapele care se dispută până aproape de Crăciun.

Echipa pregătită de portughez a trecut la pas de Dinamo, scor 3-0, a ajuns la 11 meciuri consecutive fără înfrângere și nu a mai primit gol de patru etape. Pentru clujeni urmează un final de an încărcat, cu derby-uri împotriva Viitorului și FCSB, dar și o partidă cu un adversar greu, Gaz Metan Mediaș.

La finalul jocului din capitală, Antonio Conceicao s-a declarat nemulțumit de calitatea gazonului, dar a avut un mesaj și pentru elevii săi, de la care a cerut concentrare în finalul de an.

“Terenul a fost foarte dificil, a fost îngheţat. Persoanele de la ligă şi federaţie ar trebuie să respecte mai mult jucătorii. Am evoluat pe un asemenea teren, a fost foarte dificil pentru jucători. A fost pusă în pericol integritatea fizică a jucătorilor. E important că echipa merge bine, sunt fericit pentru jocul echipei. Drumul e lung, avem jocuri dificile. Sâmbătă, cu Gaz Metan, va fi un meci foarte dificil pentru noi”.

Pentru CFR urmează partida cu Gaz Metan Mediaș. Jocul se va disputa sâmbătă, 8 decembrie, de la 20:00.

Comenteaza