Conceicao, optimist după înfrângerea de la Craiova. “Mergem înainte, suntem pe primul loc”

Conceicao, optimist după înfrângerea de la Craiova. “Mergem înainte, suntem pe primul loc”
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a pierdut în Oltenia, scor 2-0, și a ajuns la două meciuri consecutive fără victorie în 2019. Campioana poate pierde și din avansul de șase puncte față de FCSB.

După ce în primul meci al anului, clujenii au remizat pe propriul teren, 1-1, cu Hermannstadt, deplasarea de la Craiova se anunța una dificilă. Scorul final a confirmat temerile antrenorului Antonio Conceicao, după ce craiovenii au citit perfect jocul “feroviarilor” și au marcat de două ori în poarta lui Arlauskis. În ciuda eșecului din Bănie, antrenorul CFR-ului rămâne optimist în ceea ce privește șansele la titlu.

“Am controlat meciul, am avut ocazii de gol, dar asta a fost. Ăsta e fotbalul, am avut 3-4 faze de gol, dar am ratat prea mult. Mergem înainte, suntem în continuare pe primul loc. Noi am avut multe ocazii de a marca. Prima şansă de gol e a noastră, dar Craiova a marcat la primul şut pe poartă.

Important e că am oferit un fotbal competitiv, dar e păcat că nu am câştigat. Craiova are o echipă bună. Ştiam că dacă am fi câştigat astăzi, ar fi fost foarte greu pentru ei în playoff. Au forţa să câştige campionatul. Ţucudean s-a accidentat, nu am avut prea multe soluţii ofensive, vom căuta soluţii acum pentru meciul cu Astra”, a declarat Conceicao, potrivit Telekom Sport.

Pentru CFR urmează duelul din Gruia cu Astra Giurgiu. Partida va avea loc sâmbătă, 16 februarie, de la 20:00.

Comenteaza