Antonio Conceicao, precaut înainte de derby: “Craiova are poate cel mai bun lot din Liga 1, dar vom face totul pentru a câștiga”

Antonio Conceicao, precaut înainte de derby: “Craiova are poate cel mai bun lot din Liga 1, dar vom face totul pentru a câștiga”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului consideră că oltenii vor simți lipsa lui Mitriță, dar absența sa nu va fi atât de importantă în economia jocului.

După un start ratat în 2019, 1-1 cu Hermannstadt, clujenii se deplasează pe terenul Craiovei, care a remizat, la rândul său, cu Viitorul. Formația din Gruia speră să obțină toate cele trei puncte în fața unui stadion aproape plin și să se distanțeze în fruntea clasamentului Ligii 1.

Tehnicianul CFR-ului a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului despre remiza din prima etapă. ”Mai avem patru etape în față, se pot întâmpla multe. Putem câștiga sau putem pierde puncte. Eu am spus încă de anul trecut că în februarie va fi greu pentru toate echipele, apar jucători noi, noi știam că va fi așa. Toate echipele își doresc să câștige puncte.

Eu trebuie să analizez în profunzime ceea ce s-a întâmplat în prima etapă. Sunt mulțumit de jocul echipei mele, am dominat, am avut multe ocazii, însă rezultatul nu a fost așa cum ne-am dorit. Dacă reușeam să marcăm mai multe, cu siguranță vorbeam de noi ca și câștigători în acea partidă”, a declarat portughezul.

Antonio Conceicao a avut doar cuvinte de laudă despre adversarii săi de duminică, cu care se luptă și pentru titlul Ligii 1. “Craiova are jucători foarte buni, are poate cel mai bun lot din Liga 1. L-au pierdut într-adevăr pe Mitriță, un jucător important din atacul lor, însă eu consider că ei au și alte soluții. S-a văzut și în meciul cu Viitorul că au făcut un joc bun, iar noi trebuie să fim atenți la jocul lor.

Importantă este victoria, vom face totul pentru a câștiga. Avem strategia noastră pentru această partidă, întâlnim o echipă bună, care va avea publicul aproape, însă noi vom face totul pentru a câștiga.

Sunt trei puncte pentru care vom lupta la Craiova, dacă vom câștiga vom avea un avantaj clar față de ei. Eu nu fac calcule, cel mai important este jocul. CFR Cluj este deja de multe luni pe primul loc, iar eu îmi doresc să ne antrenăm mai bine, să muncim mai bine și să obținem mai multe victorii”, a precizat antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și CS U Craiova se va disputa duminică, 10 februarie, de la ora 21:00.

Comenteaza