Antrenorul CFR-ului, convins că Farul vine să învingă în Gruia: "Vor juca cu cei mai buni jucători"

Antrenorul CFR-ului, convins că Farul vine să învingă în Gruia: "Vor juca cu cei mai buni jucători"
| Foto: lpf.ro

Dan Petrescu este de părere că formația din Constanța își dorește un succes la Cluj, în ciuda faptului că a cucerit deja titlul în Superligă.

Chiar dacă Farul a fost deja încoronată campioană, iar duelul cu CFR nu mai are nicio miză pentru elevii lui Hagi, antrenorul "feroviarilor" crede că disputa va fi una complicată. În opinia lui Petrescu, constănțenii vor alinia cel mai bun 11 și vor juca la victorie în ultima rundă din play-off. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Cred că vor juca cu cei mai buni jucători. Îl cunosc pe omul Hagi, pe antrenorul Hagi și va veni să câștige. Vor fi și mulți scouteri pentru jucătorii lor de atac și vor juca cei mai buni. Cred că noi avem mai mulți absenți, ei au moralul foarte bun, iar la noi e așa și așa.

Tot timpul am avut meciuri grele împotriva lor. Dacă nu se greșea împotriva noastră, acum jucam cu trofeul pe masă. Totuși, Farul este o campioană meritorie", a declarat antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și Farul Constanța este programată duminică, de la 21:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru duelul cu Farul!

Comenteaza