Antrenorul CFR-ului dezminte conflictul cu Lacina Traore: “Dacă îi spun ceva, îi spun în față”

Antrenorul CFR-ului dezminte conflictul cu Lacina Traore: “Dacă îi spun ceva, îi spun în față”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Dan Petrescu susține că nu a avut nicio discuție aprinsă cu atacantul ivorian, din cauza faptului că fotbalistul nu dă totul la ședințele de pregătire.

După ce au apărut informații conform cărora Dan Petrescu ar fi nemulțumit de efortul depus de Lacina Traore la antrenamente, tehnicianul a ținut să dezmintă informațiile. Cei doi se cunosc din perioada în care au lucrat împreună la Kuban Krasnodar, iar antrenorul campioanei susține că relația sa cu atacantul este una foarte bună și că el este cel care i-a salvat cariera ivorianului.

“Traore a venit din copac la CFR Cluj. Nu a jucat fotbal de cinci ani. L-a luat Dan Petrescu și a dat gol cu Craiova, a câștigat meciul cu Rennes singur. Traore și-a revenit, cariera lui era terminată. Nu mai știa nimeni de el pentru că nu mai juca nimic. A venit la mine și a jucat fotbal și va juca în continuare. La noi e competiția foarte mare, sunt foarte mulți atacanți și eu trebuie să decid cine e cel mai în formă.

Ieri m-a sunat Lacina să mă întrebe ce s-a întâmplat. Mi-a spus secundul ce se scria în ziare. Eu sunt foarte dur la antrenamente, cu toți jucătorii. El e unul dintre jucătorii la care țin, el ține la mine, la fel ca fost cu Culio sau Camora, Deac, Omrani sau Arlauskis. Cu el mă cunosc de mulți ani și dacă îi spun ceva, îi spun în față. El trebuie să muncească pentru a prinde un loc în echipă”, a transmis antrenorul.

Comenteaza