Antrenorul CFR-ului dezminte zvonurile legate de sănătatea lui Baptista: “În acest moment nu are nicio problemă medicală, ci doar trebuie să ajungă la nivelul celorlalți”

Antrenorul CFR-ului dezminte zvonurile legate de sănătatea lui Baptista: “În acest moment nu are nicio problemă medicală, ci doar trebuie să ajungă la nivelul celorlalți”

Antonio Conceicao a negat informațiile conform cărora, brazilianul va fi indisponibil din cauza astmului.

În urmă cu o săptămână, CFR Cluj a reușit cel mai important transfer din ultimii ani. Clujenii l-au transferat pe Julio Baptista, atacantul care a marcat pentru Real Madrid, Arsenal, dar și pentru naționala Braziliei. Deși a avut o pauză de doi ani, antrneorul Conceicao e convins că brazilianul va fi o certitudine la CFR.

Tehnicianul portughez a dezmințit și zvonurile portrivit cărora, fostul “galactic” întâmpină probleme serioase în ceea ce privește astmul. “Julio Baptista are o problemă, eu nu sunt medic și nu pot să îmi dau cu părerea despre acest subiect. Însă, înainte de a semna cu CFR, un medic i-a dat un aviz. În Portugalia sunt mulți jucători care au această problemă. Se poate trata cu un spray.

Îi înțeleg și pe suporteri și pe toată lumea care vrea să îl vadă pe Julio în teren, este un mare jucător, însă are nevoie să acumuleze, cu toții avem nevoie de răbdare. Nu sunt preocupat în legătură cu problema de respirație, pentru că nu o consider o problemă. În ceea ce privește pauza sa, nu contează, el e acum la CFR, se antrenează și eu îl iau în considerare pentru lot. În acest moment nu are nicio problemă medicală, ci doar trebuie să ajungă la nivelul celorlalți”, a declarat Conceicao.

Baptista, 36 de ani, este cel mai faimos jucător străin care vine în campionatul României. În urmă cu 13 ani, cel poreclit "Bestia" era unul dintre cei mai buni jucători brazilieni. În 2005, Real îl cumpăra pe mijlocașul ofensiv pentru 20 de milioane de euro, de la Sevilla, scrie gsp.ro. 

Baptista a bifat 77 de meciuri la Real, marcând 13 goluri, în perioada în care la madrileni evoluau legende precum Zidane, Raul, Ronaldo, Beckham sau Roberto Carlos! Ulterior perioadei Real Madrid, jucătorul crescut la Sao Paulo a mai evoluat la Arsenal, AS Roma, Malaga, Cruzeiro și Orlando City.

VEZI ŞI Probleme de sănătate mari cu Julio Baptista, vedeta transferată de CFR Cluj. Nu se ştie dacă va putea juca

Comenteaza